Pokémon Scarlet and Violet tar sitt klasssystem på allvar. Det finns till och med halvtidsprov som du måste göra för att kontrollera dina kunskaper och se till att du inte hoppade över klasserna. Om du klarar dina prov, men det finns belöningar i det för dig. Här är alla svar på Biology Midterm i Pokémon Scarlet & Violet.

Svar på halvtidsprovet i biologi i Pokémon Scarlet & Violet

Här är alla svar på halvtidsprovet i biologi i Pokémon Scarlet & Violet:

  1. Vilken knapp skulle du använda för att släppa en Pokémon ur bollen så att den kan gå med dig?
  2. B) ZR-knapp
  3. Kombinera en bokstav och en siffra nedan för att korrekt säga när och var ägg hittas.
  4. A, 2
  5. Vilket av följande är ett effektivt sätt att värma upp ägg?
  6. B) Gå runt
  7. Vad gör INTE Pokémon lättare att fånga?
  8. A) Ge dem ett bär
  9. Vad gör det lättare att fånga Pokémon på högre och högre nivåer?
  10. C) Gym märken

Dessa frågor är alla baserade på de tre sista biologiklassscenerna. För att bli godkänd måste du svara på minst tre rätt av fem. Din belöning för godkänd kommer att vara 5 XP Candies S.

Hur man tar kurser i Pokémon Scarlet & Violet

När du går vidare genom Victory Road Challenge kommer fler klasser att bli tillgängliga. För att ta en lektion, gå in genom dörrarna till din akademi och prata med NPC vid skrivbordet. Hon kommer att fråga dig vilken klass du vill gå. Du kan också granska en klass du har gått när som helst genom att välja Jag vill besöka en klass igen efter att ha rullat ner till botten av klasslistan.

Vill du lära dig mer om Pokémons biologi och natur? Kolla in Best Nature for Quaxly, Quaxwell och Quaquaval Pokémon Scarlet & Violet och Best Nature for Larvesta & Volcarona i Pokémon Scarlet & Violet här på Volsiz.

Lämna ett svar