Om du vill piffa upp ditt spelande i Farming Simulator 22 är mods rätt väg att gå. Och du behöver inte PC-versionen för att njuta av moddat spel. Du kan ladda ner mods direkt till din konsol med lite problem. Så här gör du.

Hur man installerar Farming Simulator 22 Mods på PlayStation och Xbox

Tack vare utvecklarna av Farming Simulator 22, GIANTS Software, är det mycket lättare att installera mods på konsolen än för många andra videospel. Du kan ladda ner modsna du vill ha direkt från själva konsolen, utan att någon programvara från tredje part behövs. Allt du behöver göra är att följa dessa steg:

  • Starta ditt spel och navigera till huvudmenyn.
  • Rulla ned och välj Nedladdningsbart innehåll.
  • Gå igenom alla mods och välj den du vill ha.
  • Tryck på A (Xbox) eller X (PS) för att installera.

FS22 Mods för PlayStation och Xbox

Även om du kan scrolla till din glädje på din konsol, kan det ibland vara bra att ha en uppsättning mods i åtanke. På så sätt kan du komma tillbaka till ditt spelande så snabbt som möjligt! Här är några av de bästa mods vi rekommenderar för konsolspelare av Farming Simulator 22:

Vill du läsa mer om Farming Simulator 22? Om så är fallet, kolla in Hur man återställer fordon i Farming Simulator 22 (FS22) på Volsiz.

Lämna ett svar