Pokémon-serien innehåller hundratals Pokémon för att möta, fånga och utvecklas. Under åren har The Pokémon Company lagt till många metoder för att utveckla Pokémon, men en som har funnits sedan Pokémon Red and Blue är Moon Stone. Detta kan få dig att undra var du kan få tag i en månsten i Pokémon Scarlet och Violet.

Var man kan köpa Moon Stones i Pokémon Scarlet & Violet

Moon Stones kan inte köpas från Delibird Presents-butikerna som de andra evolutionära stenarna. Istället måste du hitta dem i naturen i Paldea. Lyckligtvis finns det en enkel, om än något tidskrävande, metod för att få Moon Stones i Pokémon Scarlet och Violet.

Gå till Asadoöknen och leta efter guldglimtarna. Det här är olika föremål som du kan plocka upp genom att trycka A över dem. Du kommer i första hand att få Soft Sands och andra föremål, men du har en chans att få Moon Stones. Det kan ta ett tag, men det här är ett enkelt sätt att få en månsten.

Lyckligtvis behöver du egentligen bara en månsten eftersom det bara finns en Pokémon i Pokémon Scarlet och Violet som utvecklas med en månsten. Detta är Jigglypuff av Fairy och Normal-typ. Att använda en månsten är det enda sättet att få Jigglypuff att utvecklas till Wigglytuff.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in Hur man får bladstenar i Pokémon Scarlet & Violet och var man kan få tag i eldstenar i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar