Få Pokémon är så populära som Eevee, eftersom Pokémon av normaltyp är bedårande och kan utvecklas till flera olika Pokémon, inklusive Jolteon. Lyckligtvis kommer fans av Eevee och dess utvecklingar att vara glada över att veta att båda återkommer i Pokémon Scarlet och Violet. Detta kan få dig att undra hur du kan utveckla Eevee till Jolteon i Pokémon Scarlet and Violet.

Hur man får Jolteon i Pokémon Scarlet & Violet

För att utveckla Eevee till Jolteon i Pokémon Scarlet och Violet måste du hitta en Thunder Stone. Eevee har flera utvecklingar, som Umbreon, som inte kräver stenar utan bara kommer att utvecklas till Jolteon genom att använda en Thunder Stone. Dessa kan köpas från Delibird Presents- butikerna efter att ha slagit tre gym.

Det finns andra sätt att få en Thunder Stone i Pokémon Scarlet och Violet. Du kan hitta Thunder Stones genom att utforska Paldea, och vi har markerat en sådan plats på kartan nedan. Gå till den markerade platsen och klättra till toppen av vindkraftverken för att hitta en Thunder Stone.

När du har skaffat en Thunder Stone i Pokémon Scarlet och Violet behöver du helt enkelt använda den på Eevee. Öppna din meny genom att trycka på X och välj sedan Bag. Bläddra till godisikonen, fliken Andra föremål. Hitta Thunder Stone på den här fliken och välj den. Slutligen, välj Eevee för att utveckla den till Jolteon med Thunder Stone.

För mer information om Pokémon Scarlet och Violet, kolla in Var man kan få Toedscruel i Pokémon Scarlet & Violet och Hur man utvecklar Murkrow till Honchkrow i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar