Eevee är i särklass en av de mest intressanta Pokémonerna i alla delar. Detta är särskilt så i den senast släppta Pokémon Scarlet & Violet. Varför? De är i princip den enda Pokémon som kan utvecklas till flera olika typer av sig själva. Till exempel är den gräsliknande utvecklingen av Eevee Leafeon. Leafeon är dock inte så enkelt att lägga till din fest som att utveckla den på en viss nivå eller fånga en i det vilda. Detta kan leda till att du undrar exakt hur du kan få Leafeon i Pokémon Scarlet & Violet.

Hur man får leafeon i pokémon scarlet & violet

För att utveckla Eevee till Leafeon måste du ha ett föremål som heter Leaf Stone. Dessa kan hittas i Delibird Presents-butiker som finns i olika städer över Paldea som Mesagoza. Faktum är att de kan köpas för antingen 3 000 Pokédollar eller LP. Allt du behöver göra är att introducera stenen för en Eevee och se filmsekvensen utvecklas när den blir en Leafeon.

Om du känner att 3 000 Pokédollar eller LP är för mycket att betala för en Leaf Stone, så kan du fortfarande förvärva dem gratis. Det är bara lite svårare eftersom du skulle behöva söka efter dem i Paldea. Det finns chans att stöta på en runt Tagtree Thicket i närheten av Atticus, ledaren för Poison-typ Team Star Base.

Lämna ett svar