Titan Pokémon är få och dödliga i Pokemon Scarlet & Violet och det krävs verklig skicklighet och tålamod för att besegra en. Bland Titan-pokémonerna är Open Sky Titan Bombirdier en tuff sådan som du stöter på i Path of Legends-historien. Det är en av de fem titanpokemonerna som kan ge dig en svår tid och kommer att förstöra dig om du inte förbereder dig för att möta det. Precis som alla andra Titan-pokémoner kan den besegras med rätt typ av strategier som vi har lagt ut i den här artikeln. Om du planerar att ta denna titan pokemon och letar efter en enkel guide, då slutar din sökning här.

Liksom alla andra 9:e generationens pokémon som gjorde sin debut i Pokemon Scarlet & Violet, är Bombirdier också en av dem. Som en av de titan och flygande pokémonerna är det jobbigt att ta itu med. Den kastar stenar ner från toppen av berget i området West Province. Så att nå det kan vara utmanande eftersom du måste undvika stenblocken som denna pokemon tappar ofta. För att ta dig an denna formidabla motståndare måste du höja din pokemon i nivå till 20-22 eller högre. Till skillnad från de andra titanbossarna är det ganska enkelt att besegra eftersom det är en titan i tidigt spel. Nu när du vet grunderna om denna pokemon är det dags att vi går djupare in på hur du kan slå den här pokémonen.

Hur man besegrar Bombirdier i Pokemon Scarlet & Violet?

Innan vi går in på detaljerna bör du känna till elementen Bombirdier är svag mot. Om du har Pokémon med Rock och Electric-rörelser kan du använda dem eftersom denna titanpokemon är svag mot dem. Du kommer att orsaka enorm skada om din attack ansluter och kan besegra den på detta sätt. Undvik att använda pokémon med gräs-, spök- och mörka rörelser eftersom de lätt kan motverkas och sätta dig i underläge. Pokémon inklusive Rockruff eller Luxio kan vara mycket effektiva mot denna Titan.

Så fort du minskar dess HP till 20% kommer den att springa iväg och äta Herba Mystica och gå in i den andra fasen. Oroa dig inte eftersom Arven kommer att hjälpa dig i den andra fasen av striden. När pokémonen är besegrad kommer ditt Miraidon/Koraidon-fäste att låsa upp vattenläget. Med detta kommer du inte att kunna korsa vattendragen.

Hur fångar man denna Titan i Pokemon Scarlet & Violet?

Om du vill fånga Open Sky Titan Bombirdier kan du göra det genom att återbesöka West Province (område ett) efter att den första striden är slut. Den kommer att krympa till normal storlek och sedan kan du fånga den som vilken annan pokemon som helst. Se till att ta med pokemon som kan motstå dess attacker. En pokemon av rocktyp kommer att passa bäst. Se också till att ta med tillräckligt många Ultra och Great bollar.

Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Pokemon Scarlet & Violet, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar