Darktide Warhammer 40k har många fiender som du måste möta under uppdrag. En av dessa fiender är känd som en Corruptor, men det är fortfarande oklart vad en Corruptor är. Du måste också döda en Corruptor som en del av Something In Your Eye Penance, men du kan inte förrän du kommer på vad Corruptor är först. Lyckligtvis har vi redan öppnat fallet och vet identiteten på korruptören i Darktide.

Vad är en Corruptor i Darktide Warhammer 40k?

Om du undrar vad en Corruptor är, är det ögondemonen du kan stöta på under vattenrening, tillväxt och strejkuppdrag. För att få en Corruptor att spawna måste du först träffa alla tre dess tillväxt. Om du gör det kommer Corruptor att dyka upp på väggen där du måste slå i hans öga för att få den att försvinna och gå vidare med uppdraget.

Var man hittar Corruptor i Darktide Warhammer 40k

För att hitta Corruptor i Darktide måste du vänta på uppdrag på antingen  Silo Cluster 18-66a  eller  HL17-36 Smelter Complex. Båda uppdragen kommer att skapas då och då, men du måste vänta minst en timme innan nya uppdrag dyker upp i Darktide. När en av dessa platser visas, välj och ladda uppdraget. När du laddar in kan du hitta en Corruptor senare genom att trycka på alla tre av dess tillväxt för att få den att synas.

Så här slutför du Something in your Eye Penance i Darktide

Om du vill slutföra Something in Your Eye Penance i Darktide måste du spara en granatlåda som en Skullbreaker. Spara din granatlåda tills du stöter på en Corruptor på ett av uppdragen som visas på. När du hittar en Corruptor efter att ha träffat alla tre dess utväxter, kasta granatlådan på ögat. Vi rekommenderar att gå med underhandskast  genom att trycka på höger musknapp,  eftersom det kan visa sig vara lättare att träffa Corruptors öga. Efter att ha träffat Corruptor i ögat med granatlådan kommer du att slutföra Something in Your Eye Penance i Warhammer 40k Darktide.

För mer om Warhammer 40k Darktide, vi på Volsiz har dig täckt med guider som How to claim Darktide Twitch drops and rewards Warhammer 40k och What are Penances in Darktide och hur man slutför dem Warhammer 40k.

Lämna ett svar