Pokémon Scarlet & Violet innehåller många olika Pokémon. När du hittar och fångar dessa kanske du märker att vissa inte utvecklas bara genom att höja nivån. Det beror på att det finns olika evolutionsmetoder, inklusive handelsevolution. Detta kan få dig att undra vad Pokémon utvecklas genom att handla med Pokémon Scarlet och Violet.

Alla Pokémon som utvecklas genom att handla med Pokémon Scarlet & Violet

Det finns en handfull Pokémon som bara kommer att utvecklas genom att handla med Pokémon Scarlet och Violet. Utöver detta måste några av dem också hålla ett specifikt föremål för att utvecklas. Här är alla Pokémon som utvecklas genom handel med Pokémon Scarlet och Violet.

  • Haunter – Gengar
  • Handel
  • Scyther – Scizor
  • Handel med Metal Coat
  • Slowpoke – Slowking
  • Handla med King’s Rock

Haunter kräver inget föremål för att utvecklas till Gengar i Pokémon Scarlet & Violet, så du kan helt enkelt byta det. Scyther kommer att kräva föremålet Metal Coat, och Slowpoke kommer att kräva King’s Rock-föremålet. Du kan hitta Metal Coat i butiken Delibird Presents i Levincia, medan King’s Rock finns i butiken Delibird Presents i Mesagoza efter att ha besegrat fyra gym.

Om du inte har en vän med Pokémon Scarlet och Violet att handla med, finns det en subreddit som heter PokémonTrades. Detta är vanligtvis en säker plats att handla med Pokémon, men se till att du läser reglerna , riktlinjerna och förslagen innan du påbörjar en handel. Se till att all kommunikation sker i subredditen och inte via DM, men var medveten om att du handlar med främlingar på egen risk.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in Best Nature for Gastly, Haunter, & Gengar i Pokémon Scarlet & Violet och Hur man utvecklar Haunter till Gengar i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar