Medan The Game Awards fortfarande hägrar över horisonten, vann Genshin Impact en tidig vinst vid 2022 Golden Joystick Awards för kategorin Still Playing. Det lyckades slå andra fans favorittitlar, inklusive The Sims 4, Minecraft och Final Fantasy XIV, vilket markerar spelets första stora vinst för året.

Utvecklaren HoYoverses plattformsoberoende mästerverk släpptes vid sekelskiftet, efter att ha dominerat den mobila spelsfären för sin charmiga grafik, fräscha spelmekanik och oöverträffade produktionskvalitet.

Genshin Impact har sedan dess vunnit en portfölj av utmärkelser, inklusive Apples iPhone Game of the Year 2020, Google Plays bästa spel 2020, Game of the Year på TapTap Game Awards 2020, Bästa RPG och Bästa mobilspel på The Game Awards 2020, och Årets Ultimate Game på Golden Joystick Awards 2020. Det lyckades också vinna Apple Design Awards for Visuals and Graphics 2021 och Best Mobile Game på The Game Awards 2021.

HoYoverse har historiskt sett gett spelare ”freemogems” (gratis Primogems, spelets premiumvaluta) för att vinna priser under tidigare år, så spelare är glada över en liknande utbetalning efter årets Golden Joystick Awards. Utvecklaren har inte delat ut några tackgåvor, men spelare kan se upp för e-post i spelet under de kommande veckorna för säkerhets skull.

Under tiden pågår fortfarande röstningen för The Game Awards 2022. Genshin Impact har nominerats till kategorierna bästa pågående spel och bästa mobilspel. Gå in på länken och rösta för att visa ditt stöd för Teyvats värld.

Få information om den kommande versionsuppdateringen genom att kolla in Genshin Impact Version 3.3 Livestream-schemat Specialprograms datum, tid och hur du tittar här på Volsiz.

Lämna ett svar