Först var det NFL Shop, sedan var det NFL Tycoon; nu har vi det tredje bidraget i serien, NFL Quarterback Simulator ! Med debuten av denna simulatorupplevelse kommer två gratis UGC-objekt, Rubber Ducky Aura och UFO Abduction Companion. Fortsätt läsa nedan för en kort guide om hur du skaffar dessa två avatartillbehör.

Hur man låser upp alla gratisartiklar i NFL Quarterback Simulator

Gummi Ducky Aura

Rubber Ducky Aura låses upp automatiskt så fort du går in på upplevelsens gårdsnivå. För att låsa upp den här nivån måste du tjäna minst 2 000 ädelstenar genom att delta i fotbollsspelet. För att spela det här minispelet går du helt enkelt fram till valfri träningsdocka på planen och klickar på den om du gör det börjar minispelet. För att spela spelet framgångsrikt, tid ditt klick så att pilen längst ner på skärmen hamnar i den gula delen.

När du har samlat in minst 2 000 ädelstenar, gå fram till den låsta porten framför dig och klicka på den för att öppna den genom att göra det kan du komma in på London – nivån. Härifrån går du helt enkelt fram till nästa grind märkt Free och klickar på den för att öppna den.

Bakom denna grind finns gårdsplanen! Så fort du låser upp det här området bör du automatiskt få Rubber Ducky Aura.

UFO bortförande följeslagare

För att låsa upp UFO Abduction Companion måste vi hitta och närma oss den stora pizzan i det här området och leta efter den lilla kistan som är gömd under den. När du öppnar denna kista kommer du att få UFO Abduction Companion. Det är allt som finns!

Letar du efter mer Roblox-innehåll, inklusive gratisartiklar? Kolla in våra senaste guider om hur du får alla gratisartiklar i Givenchy Beauty House Roblox eller hur du får gratis Ja Morant-avatarobjekt i Dunking Simulator Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar