Guacathon är en evenemangsupplevelse som syftar till att fira arvet efter Joaquin ”Guac” Oliver, som tragiskt nog förlorade sitt liv i skolskjutningen i Parkland 2018, och främja Change The Ref, en organisation som visar effekterna av masskjutningar genom användning av urbana skjutningar. konst. Blockfesten öppnade torsdagen den 4 augusti 2022, innehöll ett liveframträdande från Curry och fortsätter att erbjuda gratis avatarföremål som spelare kan samla. För att lära dig mer om hur du låser upp dessa objekt, fortsätt att läsa nedan.

Hur man låser upp alla gratisartiklar i Guacathon

Vid tidpunkten för denna artikels publicering finns det fyra gratis avatarobjekt tillgängliga för spelare att samla in i Guacathon. Dessa föremål, tillsammans med en femte gratisvara som inte längre kan erhållas, finns nedan. För en mer detaljerad titt på hur du skaffar dessa föremål, fortsätt att läsa förbi den här listan:

Tjäna tokens

Det snabbaste sättet att tjäna tokens i den här upplevelsen är genom att delta i basket-minispelet. För att göra detta, gå mot basketplanen och stå på någon av dess gröna knappar. En gång på en knapp, tryck och håll ned E för att starta minispelet.

För att lyckas i detta minispel och tjäna tokens klickar du helt enkelt på vänster musknapp när pilen som rör sig över fältet längst ner på skärmen når den gröna delen. Varje gång du klickar i det här gröna avsnittet kommer pilen att flyttas över fältet snabbare och snabbare, vilket gör det svårare att hålla en strimma. Ju längre din serie, desto fler tokens kommer du att tjäna i slutet av 30 sekunders timern.

När minispelet är klart visas en skärm som visar hur många korgar du gjort framgångsrikt, din högsta streak och hur många totala tokens du tjänade. För att tjäna 3 000 tokens spelade vi detta minispel cirka 10 till 15 gånger.

Efter att ha tjänat 3 000 tokens kommer du att ha låst upp alla fyra av de för närvarande tillgängliga gratisartiklarna!

Letar du efter mer Roblox-innehåll, inklusive gratisartiklar? Kolla in våra senaste guider om hur du får alla gratisartiklar i Roblox Beatland eller hur du får alla gratisartiklar i Roblox George Ezras Gold Rush här på Volsiz!

Lämna ett svar