Pokémon Scarlet och Violet är ett spännande äventyr genom Paldea-regionen. Den är full av spännande Pokémon att träffa och fånga, men det finns andra uppgifter du kan utföra. Detta inkluderar att samla föremål eller slutföra Pokédex. Dessa kommer i handen, eftersom du behöver King’s Rock för att få vissa Pokémon. Detta kan göra att du undrar var du kan hitta King’s Rock i Pokémon Scarlet and Violet.

Var man kan köpa King’s Rock i Pokémon Scarlet & Violet

För att få King’s Rock i Pokémon Scarlet och Violet måste du först besegra fyra gymledare. Detta kommer att göra att Delibird Presents- butiken i Mesagoza börjar bära detta föremål. Förrän du har slagit de fyra nödvändiga gymen kommer du inte att kunna köpa en King’s Rock.

The King’s Rock är en hållen artikel som ger Pokémons rörelser, vilket ger den en 10-procentig chans att få den motsatta Pokémon att rycka till. Detta kommer inte att staplas med rörelser som redan har en chans att orsaka flykt men blir 20 procent om Pokémonen som håller den har Serene Grace-förmågan, som Dunsparce.

Men King’s Rocks primära syfte är att få vissa Pokémon att utvecklas när de handlas. I Pokémon Scarlet and Violet är detta bara Slowpoke, som kommer att utvecklas till Slowking när den handlas medan han håller i King’s Rock. Du behöver det här föremålet för att slutföra Pokédex, så besegra de där gymledarna och köp dig en King’s Rock.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in All Trade Evolutions i Pokémon Scarlet & Violet och Var man kan få metallcoat i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar