Det finns många föremål och sätt att utveckla din Pokémon i Pokémon Scarlet and Violet. Ibland kommer dessa att mötas, eftersom vissa Pokémon bara utvecklas genom specifika föremål. Ett sådant föremål är den ovala stenen, som du behöver för att utveckla Happiny. Detta kan göra att du undrar var du kan hitta en oval sten i Pokémon Scarlet och Violet.

Var kan man få tag i Oval Stone i Pokémon Scarlet & Violet

Du kan hitta ovala stenar i hela Paldea i Pokémon Scarlet och Violet, men den vanligaste metoden är beroende av slumpen. När du reser, håll utkik efter glimtar på marken, eftersom dessa kommer att ha en chans att bli en oval sten. Vi hade tur och hittade några i Asadoöknen, men du kommer förmodligen att behöva lägga mycket tid på att samla ihop dessa innan du får en oval sten.

Det finns också statiska platser där du är garanterad en oval sten. Vi hittade en i Levincia City, hemmet för gymmet av elektrisk typ. Gå till den norra delen av staden och hitta butikerna Rough and Tough och Delibird Presents. Den kan hittas ungefär mellan dem på den markerade platsen nedan.

Den ovala stenen är ett speciellt föremål som kommer att utveckla Happiny. Ingen annan Pokémon använder den här metoden för att utvecklas, och det finns inte mycket nytta av att utveckla Happiny till Chansey. Så om du inte vill ha flera Chanseys behöver du egentligen bara en oval sten.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in Var man kan få glänsande stenar i Pokémon Scarlet & Violet och Hur man får Moon Stones i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar