Hygien är en viktig stat att hantera och hålla hög, som om du låter det gå över styr kan du snabbt tappa respekten för omgivningen i Nobody The Turnaround. Lyckligtvis är det inte svårt att hantera din hygien så länge du förstår hur systemet fungerar. Så här hanterar du din hygien i Nobody The Turnaround.

Ingen The Turnaround Hygiene System – Explained

Hygiensystemet imiterar den faktiska hälsopraxis genom att kräva att spelarna sköter sin hygien för att förbättra dem. Som sagt, det är en bra idé att hantera din hygien eftersom att inte göra det leder till debuffer som sänker din karaktärs respekt i Nobody The Turnaround. Låg respekt gör det svårare att tjäna pengar på jobb och minskar antalet dialogalternativ. Som tur är kan du öka din hygien genom att tvätta dina kläder och ta ett bad/dusch.

Hur man ökar hygienen i Nobody The Turnaround

Du kan öka din hygien i Nobody the Turnaround genom att ta ett bad/dusch eller tvätta dina kläder. Den första metoden för att bada eller duscha i Nobody the Turnaround är att betala för rum på hotell som tillhandahåller dusch eller bad. Så småningom kommer spelare att få möjlighet att köpa eller hyra ett hem när de når dag 19. Om du redan äger ett hus eller hyr ett, kan du vanligtvis ta en dusch genom att hitta det i ditt hem, som visas nedan:

Du kan också tvätta vid fontäner eller tvättställ genom att gå upp och trycka på E-tangenten. Att tvätta vid antingen fontäner eller toaletter startar ett litet minispel där du måste välja ett kort med en smiley för ett positivt resultat. Korten verkar slumpmässiga, så det är en fråga om att gissa vilket kort som är smileyen. Lyckligtvis om du misslyckas med minispelet kan du alltid försöka igen utan konsekvenser tills du får rätt kort. Men att tvätta sig vid fontäner eller ta en dusch kommer inte att rengöra dina kläder.

Hur du rengör dina kläder i Nobody The Turnaround

För att rengöra dina kläder i Nobody The Turnaround måste du använda en tvättmaskin i ditt hyrda eller köpta hem eller använda tvättplatsen. Genom att använda tvättplatsen kan du tvätta dina kläder, men du måste betala cirka 20 dollar för att göra det. Tvättmaskinsmetoden använder ett liknande system, men du måste betala dina elräkningar för att fortsätta använda det.

Var du hittar tvätten i Nobody The Turnaround

Tvättplatsen ligger norr om Washion Comms-byggnaden som visas nedan. För att använda tvätten, gå fram och klicka på dess ikon nära dörren. Om du gör det öppnas en flikmeny där du kan lämna kläder och få dem tvättade för 20$.

Hur man köper kläder i Nobody The Turnaround

Du kan köpa nya kläder genom att besöka en av gatuförsäljarna på West Road i Nobody The Turnaround. På West Road finns också en Fashion Store-försäljare som säljer dyra kläder. Vi rekommenderar att du använder alternativet Gatuförsäljare om du bara startar spelet, eftersom du behöver spara så mycket som möjligt.

För mer om Nobody the Turnaround, har vi på Volsiz dig täckt med Hur man låser upp och sätter upp en Peddler Stall i Nobody The Turnaround och Hur man ökar humöret i Nobody the Turnaround.

Lämna ett svar