Den senaste generationen av Pokémon -serien är här och tar med sig dussintals helt nya Pokémon, som Charcadet, som alla kräver olika sätt att utvecklas.

Charcadet är känd som ”Fire Child Pokemon” och kommer sannolikt att vara en av de mest populära Pokémonerna i Scarlet och Violet. Detta beror på det faktum att Pokémon har två olika utvecklingar, en specifik för varje version av spelet med Armarogue exklusivt för Pokemon Scarlet och Ceruledge exklusivt för Pokemon Violet.

Till skillnad från många Pokémon kommer Charcadet inte att utvecklas genom att bara höja nivån.

Så för att hjälpa dig, här är hur du hittar och utvecklar Charcadet till Armarogue eller Ceruledge i Pokemon Scarlet and Violet.

[UK] - Competitive Play Trailer | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet

Hur man får Charcadet i Pokemon Scarlet och Violet

Charcadet kan hittas tidigt i Pokemon Scarlet och Violet, där Pokémon finns tillgänglig i en stor del av den nedre tredjedelen av spelets karta.

Även om det är en ganska sällsynt spawn, kommer du att snubbla över en ganska snabbt.

Det kan också hittas i raidstrider.

Du kan hitta dess fullständiga platser på kartan nedan:

charcadet kartplatser

Hur man utvecklar Charcadet i Pokemon Scarlet och Violet

Charcadet har som tidigare nämnt en speciell evolutionsmetod i de nya Pokemon-spelen.

Det finns ett par platser du måste vara medveten om för detta Zapapico och vilda områden!

Ditt första steg är dock att prata med mannen som bär en rosa skjorta i Scarlet eller en dam som bär en jeansjacka med vitt hår i Violet. De kan hittas framför en fontän i Zapapico. Efter att ha pratat med dem kommer de att be dig om antingen 10 Bronzor Fragment eller 10 Sinistea Chips beroende på vilken version av spelet du har.

Efter detta måste du bege dig ut i naturen och döda (eller fånga) Bronzor eller Sinistea tills de tappar tillräckligt med föremål som du behöver. Bronzor finns på i en mängd olika områden i Paldea och Sinistea kan hittas på ett par platser på kartan, nämligen längst ut i sydvästra hörnet.

När du har tillräckligt med Bronzor Fragments eller Sinistea Chips gå tillbaka till Zapapico och mannen du först pratade med. Han kommer då att erbjuda dig en byte för dina föremål. Du kan få en uppsättning av Auspicious Armor för att utveckla Charcadet till Armarogue eller en uppsättning av Malicious Armor för att utveckla den till Ceruledge.

Efter detta är det bara ett fall att använda föremålet på din Charcadet till antingen Armarogue eller Ceruledge. Grattis.

 

Lämna ett svar