Fairy Crew från Team Star är det fjärde rekommenderade stoppet för Starfall Street-historien i Pokémon Scarlet & Violet. Det finns en strid, följt av vågen av 30 Pokémon, innan man tar sig an Ortegas lag. Det rekommenderas att ha ett lag med Pokémon i nivå upp till minst 51 och ha en Pokémon med högt försvar. Det här är allt spelare behöver veta om att besegra Fairy Crew i Pokémon Scarlet & Violet.

Hur man besegrar Team Star Fairy Crew i Pokémon Scarlet & Violet

När de först närmar sig Fair Crew-basen i Pokémon Scarlet & Violet, kommer spelare att slåss mot Harrington med en nivå 48 Morgrem och nivå 49 Hattrem. Det rekommenderas att du redan har gjort striderna Dark, Fire och Poison Crew innan du når denna punkt i spelet. Ingen av Pokémonerna slår särskilt hårt eftersom de inte är helt utvecklade, men Morgrem kan förstärka sin Special Attack ganska högt med Nasty Plot om den inte tas ut tillräckligt snabbt. Efter denna strid måste vågen av 30 Pokémon besegras. Många av Fairy Types har en extra typing till dem och kommer att vara viktiga att känna till när du tar med ett lag med tre Pokémon att slåss. Dom är:

 • Jigglypuff och Wigglytuff – Normal/Fairy svag till Poison och Steel.
 • Kirlia och Gardevoir – Psykisk/Fairy svag för Ghost, Poison och Steel.
 • Mimikyu – Ghost/Fairy svag till Ghost and Steel.
 • Marill och Azumarill – Vatten/älva svaga för gräs, el och gift.
 • Morgrem och Grimmsnarl – Dark/Fairy svag till Poison, Steel och Fairy.
 • Florges – Pure Fairy svag för gift och stål.
 • Tinkatink och Tinkatuff – Fairy/Steel svag till Ground and Fire.

Hur man slår Ortega (Team Star Fairy Boss) i Pokémon Scarlet & Violet

Ortega kommer att ha fyra Pokémons som alla har Physical Moves. Om spelare har en stark ståltyp med högt försvar, kommer denna kamp att vara lätt för dem eftersom hans lag knappast kan göra mycket skada på det. De tre första Pokémon kommer alla att kunna sänka spelarens Pokémons Attack Stat, vilket gör en Bisharp med Defiant Ability till den bästa kandidaten för att hantera dem. Detta är Ortegas lag:

 • Nivå 50 Azumarill – Vatten/älva, svag för gräs, elektrisk och gift med Aqua Tail, Play Rough, Charm och Bounce.
 • Nivå 50 Wigglytuff – Normal/Fairy, svag för stål och gift med Body Slam, Play Rough, Gyro Ball och Charm.
 • Nivå 51 Dachsbun – Pure Fairy, svag för stål och gift med Crunch, Play Rough, Mud-Slap och Baby-Doll Eyes.
 • Revavroom Ruchbah – Pure Fairy, svag för stål och gift med magiskt vridmoment.

Azumarills förmåga, Huge Power, fördubblar sin attackstat, vilket gör att den träffar väldigt hårt. Den har inte så mycket hastighet så att använda en snabb och kraftfull gräs- eller elektrisk typ kan göra det kortare när du håller i antingen en magnet eller mirakelfrö. Wigglytuff utgör knappast ett hot men manliga fysiskt attackerande Pokémon har en chans att bli förälskad på grund av dess förmåga att söta charm.

Dachsbun har högt försvar men kan enkelt tas ut med ett specialanfallsdrag. Den kommer inte att orsaka mycket skada men när den väl svimmar kommer Ruchbah Starmobile att skickas ut. Till skillnad från en vanlig Revavroom kommer det att vara ren Fairy Type med ett fysiskt signaturdrag som har chansen att förvirra målet. Alla Pokémons av brand, gift eller stål kommer att kunna motstå sina attacker och ta ner den utan större problem.

Om spelarna inte redan har gjort det borde de också ha avslutat det sista gymmet. För hjälp med det sista gymmet, kolla in How to beat Gym Leader Grusha i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar