Om det är ett slagsmål som väntar länge men som är så tillfredsställande när det kommer att du inte har något emot att du fick vänta så länge, det är Heimdall. Trots att han inte vill föra krig mot det nordiska pantheonet, befinner sig Kratos på en strävan att utplåna dem alla i God of War Ragnarök. Ärligt talat, av alla hemska gudar som ockuperar Asgard är Heimdall den överlägset värsta. Så här tar du ner honom i en pinne.

Tips för att besegra Heimdall i God of War Ragnarök – Vanaheim

Fas 1 – Gulltoppr

Den första fasen har Kratos i strid mot den allseende guden på toppen av sitt berg, Gulltoppr. Det här är ungefär lika enkelt som den här kampen kommer att bli. Lägg dig i odjuret med alla dina runsattacker och Spartan Rage. Gulltoppr kommer att kasta en AoE Bifröst-attack som har en anständig räckvidd. Annars kommer han att göra ett utfall mot Kratos med en oblockerbar attack då och då. Undvik det och motverkar bokstavligen allt annat för att lägga den här krigskatten i graven.

Fas 2 – Heimdall

Heimdall är knepigt. Spelare kommer att behöva använda Draupnir Spear här. Du kan prova Leviathan Axe och Blades of Chaos, men du får ingen träff. Svaret är att kasta Draupnir nära Heimdalls fötter och explodera den när han kommer tillräckligt nära.

Heimdall kommer att telegrafera en oblockerbar attack när han säger ”Långsamma farten.” Vi fann att det var tillräckligt att hoppa bakåt för att undvika det. Ungefär halvvägs i sin hälsa kommer Heimdall att sätta en sköld på vilken indikeras av flätan som täcker hans hälsostång. Fortsätt ditt anfall med Draupnir för att ta bort det och fortsätt slänga iväg på hans hälsobar.

Fas 3 – Glödande arm

Heimdall använder sig av Bifröst-attacker under hela denna kamp. Så när Kratos blåser av ryckens arm är det inte så överraskande när han odlar en annan helt gjord av grejerna. Denna fas är ungefär som den andra förutom att Heimdall är alla möjliga snabba och rasande. Lyckligtvis gör det honom sårbar för de andra vapnen i Kratos arsenal. Undvik hans många oblockerbara attacker, undvik de flygande stenarna och slit in honom med dina egna specialattacker och njut av att lägga ner den här punken.

För fler God of War-godsaker, kolla in Who is The Lady in God of War Ragnarök? på Volsiz.

Lämna ett svar