Dragon Titan från Pokémon Scarlet & Violet rekommenderas för att vara den sista titan som spelare slåss mot. Det kräver förmågan att simma och hoppa högt, som båda kan låsas upp genom att slåss mot de andra titanerna i spelet. Det rekommenderas starkt att vara minst nivå 55 innan man tar sig an den här delen av historien, men kan göras även på lägre nivåer med rätt typmatchning. Det här är allt spelare behöver veta om Dragon Titan i Pokémon Scarlet & Violet.

Hur man slår False Dragon Titan Pokémon Tatsugiri & Dondozo i Pokémon Scarlet & Violet

Innan de slåss mot Dragon Titan från Pokémon Scarlet & Violet måste de hitta den först. Vid denna tidpunkt i spelet borde spelare redan ha låst upp förmågan att simma genom att besegra de tidigare Titans. Genom att interagera med Tatsugiri på den sydligaste kanten av ön kommer Dondozo att dyka upp och slåss. När kampen är över kommer den att dra sig tillbaka till en annan plats där spelarna sedan måste resa och interagera med Tatsugiri igen. Kampen är uppdelad i tre sektioner, där Dondozo är den första delen.

Dondozo är en Pokémon av rent vattentyp och använder Dragon Type move Order Up för att utdela skada samtidigt som den höjer sin Attackstat. Detta är en unik mekaniker som normalt bara dyker upp i Double Battles när både Dondozo och Tatsugiri är på planen på grund av Tatsugiris Ability Commander. Detta skulle ge Dondoze en ökning av all sin statistik med två steg. Den är svag för Grass och Electric Type-drag och har inga drag som effektivt kan träffa Steel Type Pokémon. Spelare kommer att slåss mot Dondozo två gånger och sedan ha en tredje omgång med Tatsugiri ensam.

Tatsugiri är en drake/vattentyp, svag för drake- och fe-attacker. Den har en relativt hög Special Attack och kan öka den ytterligare med Nasty Plot. Spelare bör försöka attackera den med fysiska drag eftersom den kan använda Mirror Coat för att återspegla skadan av ett specialdrag tillbaka med dubbel skada. Den känner också till Dragon Pulse, vilket gör Steel Types till en annan effektiv motsats till denna strid.

Om spelare inte redan har gjort det borde de ha avslutat Victory Road-historien. För hjälp med detta, kolla in How to beat Gym Leader Grusha i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar