Pokemon Scarlet och Violet Kingambit kan utvecklas från Bisharp genom att ge det ett Leader’s Crest och låta det slåss mot andra Bisharp. Det är dock inte lätt att få Leader’s Crest-föremålet, och du måste kämpa mot mycket specifika Bisharp för att göra det, inte vilken du hittar på vägen. Vi kommer att förklara mer i detalj hur man utvecklar Bisharp till Kingambit i Pokemon Scarlet and Violet nedan, samt det mest effektiva sättet att gå tillväga.

Hur man skaffar Pokemon Scarlet och Violet Kingambit och utvecklar Bisharp

För att få en Kingambit i Pokemon Scarlet och Violet och utveckla sin Bisharp, måste spelarna göra följande:

  1. Bege dig till North Province (Area 2) Pokémon Center i nordöstra Paldea
  2. Leta efter en Bisharp omgiven av en grupp på 3-5 Pawniard (inte en som går omkring på egen hand)
  3. Slåss mot Bisharpen och fånga den, se till att den inte svimmar först
  4. Den Bisharp du fångade bör ha ett hållet föremål som kallas Leader’s Crest
  5. Utrusta Leader’s Crest på vilken Bisharp du än vill utvecklas
  6. Det här är det knepiga – fortsätt att söka i bambuskogarna efter fler Bisharp-ledande små grupper av Pawniard (igen, en Bisharp på egen hand hjälper dig inte)
  7. När du ser en ledare Bisharp, slå din Bisharp med Leader Crest och besegra den (och fånga den inte)
  8. Besegra 3 ”Leader Bisharp” samtidigt som du har Leader Crest utrustad på detta sätt.
  9. Nivå upp din segerrika Bisharp på vilket sätt som helst
  10. Om det görs på rätt sätt bör det utvecklas till en Kingambit!

Det är helt klart en komplex process, men utan tvekan värt att göra – Kingambit är en mycket kraftfull Dark/Steel-typ med bra fysisk statistik att starta upp (även om den kommer att vara otroligt svag för att bekämpa attacker, så var försiktig!). När du väl har utvecklat det kan du också säkert stuva in Leader’s Crest – det har ingen annan funktion än att utlösa evolutionen, och när det väl är gjort kan du lika gärna utrusta det med ett föremål som faktiskt hjälper den i strid går framåt.

Alternativt kan du alltid ha tur och hitta en Kingambit som boss i ett raid-möte, vilket ger dig några jokertecken-alternativ nästa gång du överväger Pokemon Scarlet och Violet Tera-typer och Terastallizing.

Lämna ett svar