Pokémon Scarlet och Violet låter dig utforska Paldea-regionen och slutföra din jakt på skatter. Längs vägen kommer du att möta många olika Pokémon, inklusive Happiny, som kommer att utvecklas till Chansey och sedan Blissey. Detta kan få dig att undra hur du kan utveckla Chansey till Blissey i Pokémon Scarlet and Violet.

Hur man får Blissey i Pokémon Scarlet & Violet

För att utveckla Chansey till Blissey måste du höja dess vänskap. Chansey kommer inte att utvecklas genom att höja det som vanligt utan måste istället höja nivån med ett högt betyg för vänskap. När du har höjt Chanseys vänskap tillräckligt högt, höj den en gång, och utvecklingen till Blissey kommer att trigga.

Hur man snabbt skapar vänskap i Pokémon Scarlet & Violet

Chanseys vänskap kommer att öka när du använder den, men det finns sätt att påskynda detta. Den bästa metoden för att snabbt öka vänskapen är att ha picknick. Mata Chansey-smörgåsar, ge den badar och lek med den upprepade gånger för att öka vänskapen och utvecklas till Blissey. Dessutom kan vissa bär öka vänskapen, men dessa kommer att minska viss statistik, så det här kanske inte är den bästa vägen.

Slutligen kan du ge Chansey the Soothe Bell att hålla i, eftersom det här föremålet kommer att öka Chanseys vänskap. Om du undrar om Chanseys vänskap är tillräckligt hög, bege dig till Cascarrafa och hitta Vänskapscheckaren. Du kan hitta denna NPC stående bredvid en Marill på huvudtorget i Cascarrafa.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in Hur man utvecklar Riolu till Lucario i Pokémon Scarlet & Violet och Hur man utvecklar Combee till Vespiquen i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar