Eevee är en av de mest populära och ikoniska Pokémonerna och den bedårande normaltypen återkommer i Pokémon Scarlet och Violet. När du utvecklar Eevee har du flera val, inklusive Espeon av Psychic-typ. Detta kan få dig att undra hur du kan utveckla Eevee till Espeon i Pokémon Scarlet and Violet.

Hur man får tag i Espeon i Pokémon Scarlet & Violet

För att utveckla Eevee till Espeon i Pokémon Scarlet and Violet måste du höja Eevees vänskap och sedan höja den under dagtid. Eevee kommer bara att utvecklas till Espeon under dagen och kommer att utvecklas till Umbreon på natten. Så se till att du triggar Eevees evolution på dagen om du vill ha Espeon av Psychic-typ.

Alternativt kan du hitta Espeon i det vilda. Även om den kan leka på olika platser, finns det en vild Tera Espeon på platsen som är markerad nedan. Vi hittade Espeon i bergen mellan Tagtree Thicket och North Province Area Two. Var beredd på en kamp, ​​eftersom denna Espeon kommer att utlösa sin Tera-typ när den inleder striden.

Hur man snabbt skapar vänskap i Pokémon Scarlet & Violet

Det finns ett par sätt att öka Eevees vänskap och få den att snabbt utvecklas till Espeon. Det bästa sättet skulle vara att ha picknick med den, där du kan mata den med smörgåsar, leka med den eller ge den ett bad. Upprepa detta, och det kommer snabbt att öka Eevees vänskap. Du kan också mata den med bär som höjer dess vänskap, men dessa minskar också statistiken, så du kanske inte vill gå den här vägen.

Äntligen kan du ge Eevee the Soothe Bell att hålla, eftersom det här föremålet kommer att öka Eevees vänskap. Om du undrar om Eevees vänskap är tillräckligt hög, bege dig till Cascarrafa och hitta Vänskapscheckaren. Du kan hitta denna NPC stående bredvid en Marill på huvudtorget i Cascarrafa.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in Hur man utvecklar Eevee till Flareon i Pokémon Scarlet & Violet och Hur man utvecklar Eevee till Leafeon i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar