Många bedårande nya Pokémon har lagts till i Pokemon Scarlet och Violet, och det stannar inte vid Frigibax. Frigibax är en Ice Fin Pokemon, som är en Dragon Ice-typ Pokemon. Frigibax har tre utvecklingar, och den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Frigibax i Pokemon Scarlet och Violet.

Frigibax har tre utvecklingar om du inkluderar startpokémonen. Frigibax utvecklas till Arctibax som utvecklas till Baxcalibur.

De är alla Dragon Ice-typ Pokemon, så det finns inga typändringar. Dessa pokémon har tillgång till några mycket kraftfulla rörelser och kan vara ganska starka. De är värda att experimentera med om du gillar utseendet på dem!

Utan vidare, det här är guiden om hur man utvecklar Frigibax och Arctibax i Pokemon Scarlet and Violet.

MER HUR MAN UTVECKLAR WIGLETT I POKEMON SCARLET OCH VIOLET

Dauntless | Ramsgiving 2022 Trailer

Hur man utvecklar Frigibax

Frigibax är en liten Ice Fin Pokemon och är ganska bedårande. För att utveckla Frigibax måste du höja dem till 35. Du kan göra detta på en mängd olika sätt. Om du vill höja dem snabbt kan du använda sällsynta godis och XP-godis för att påskynda processen. Du kan också slåss mot andra Pokémon och använda XP-andel för att höja dem. Detta är ett snabbt sätt att vinna XP genom strid. Men du kan också skicka iväg dem till auto-battle, där de kan slåss mot Pokémonen de ser i Overworld. Se till att hålla ett öga på deras hälsa! De kommer tillbaka till bollen om du avviker för långt. Detta ger inte mycket XP, så det kan ta lite längre tid på det här sättet.

Valet är dock helt upp till dig och vad du föredrar.

När du väl har jämnat Frigibax upp till nivå 35 kommer de att utvecklas till Arctibax.

Hur man utvecklar Arctibax

Arctibax är den andra utvecklingen i denna trio. Jämfört med Frigibax är deras rörelseuppsättning betydligt bättre och de är en kraftfull Pokémon att använda i mitten av spelet. För att utveckla Arctibax måste du höja dem till nivå 54. Som nämnts ovan kan du använda vilken som helst av metoderna som tilltalar dig. The Overworld är fylld med föremål, så du kommer garanterat att hitta några sällsynta godisar och XP-godisar om det är något du vill fortsätta. Du kan också få dessa föremål genom att slutföra Tera Raids.

När Arctibax har nått nivå 54 kommer de att utvecklas till Baxcalibur, deras slutliga utveckling.

Så enkelt är det! Njut av din nya Dragon Ice-typ Pokémon.

 

Lämna ett svar