Goomy, Sliggoo och Goodra kommer från Pokemon X och Y och har dykt upp i alla vanliga Pokemon-spel sedan dess. Den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Goomy och Sliggoo i Pokemon Scarlet and Violet.

Goomy är känd som den svagaste drake-Pokémon som finns, och de blir inte mycket starkare när de utvecklas till Goodra heller.

Det finns nu två regionala former av Goomy, men du kan bara få Hisuian Goomy om du överför den till Pokemon Scarlet och Violet från Pokemon Home.

Det här är en guide om hur man utvecklar Goomy och Sliggoo i Pokemon Scarlet and Violet.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Hur man utvecklas Goomy

Att utveckla Goomy är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att gå upp Goomy till nivå 40. Detta kan vara lite tidskrävande. Detta kan göras på en mängd olika sätt. Du kan använda sällsynta godisar och XP-godisar som kan hämtas från Overworld eller som belöningar från Tera Raids.

Du kan också höja dem genom att traditionellt göra Pokémon-strider och få XP på det sättet. Eller genom den nya auto-battle-funktionen som läggs till i Pokemon Scarlet och Violet. Detta ger mindre XP men är fortfarande ett gångbart sätt att höja din Pokémon.

När du väl har höjt din Goomy till nivå 40 kommer de att utvecklas till Sliggoo.

Hur man utvecklar Sliggoo

För att utveckla Sliggoo måste du vänta tills det regnar för att Sliggoo ska kunna utvecklas. Sedan måste det vara nivå 50. När det väl har nått nivå 50 måste det regna. När det väl regnar kan du höja Sliggoo med XP-godis eller ett sällsynt godis så att de når nivå 51. Sedan kommer de att utvecklas till Goodra.

Goodra är den sista utvecklingen i trion och har den bästa statistiken. Men de är fortfarande inte de största. Du har åtminstone markerat posten på din Pokedex, eller hur?

 

Lämna ett svar