Chansey och dess utvecklingslinje har några av de högsta HP i spelet, vilket, i kombination med deras höga specialförsvar, gör dem till en stark specialvägg. Softboiled låter dem läka också, vilket ökar deras livslängd ytterligare. Men om du vill ha den här raden måste du börja med Happiny. Detta kan få dig att undra hur du kan utveckla Happiny till Chansey i Pokémon Scarlet and Violet.

Hur man får Chansey i Pokémon Scarlet & Violet

För att utveckla Happiny  till Chansey  i Pokémon Scarlet och Violet måste du hitta en oval sten. Den ovala stenen är ett speciellt föremål som används för att utveckla Happiny. Du kan hitta den här artikeln genom att leta efter de glittrande gnistren på marken, men du kan garanterat få en. Gå till Levencia  och sök den norra delen. Mellan butikerna Rough and Tough och Delibird Presents hittar du Oval Stone.

Happiny kan bara utvecklas genom att hålla i den ovala stenen och höja nivån under dagen. Så du måste vänta till dagen innan du försöker utveckla Happiny. Men Happiny är den enda Pokémon som utvecklas med en oval sten, vilket betyder att du bara behöver en om du inte vill ha flera Chanseys.

För mer information om Pokémon Scarlet & Violet, kolla in How to evolve Bramblin into Brambleghast in Pokémon Scarlet & Violet och How to evolve Combee into Vespiquen in Pokémon Scarlet & Violet on Volsiz.

Lämna ett svar