Pokémon-serien har haft speciella utvecklingskrav för vissa Pokémon sedan starten i Generation I. När en Pokémon från en tidigare generation kommer in i ett nyare spel, som Pokémon Scarlet & Violet, förblir generellt kravet på att utvecklas detsamma. Misdreavus, en generation II Pokémon, har haft en speciell utveckling sedan generation IV, och du kan använda den här metoden i Paldea. Så här utvecklar du Misdreavus till Mismagius.

Hur du kan utveckla Misdreavus till Mismagius i Pokémon Scarlet & Violet

För att utveckla Misdreavus till Mismagius måste du använda en Dusk Stone på den. Detta är samma föremål som krävs av Murkrow för att utvecklas till Honchkrow. För att använda den, hitta Dusk-stenen i undermenyn Other Items i din väska. Det indikeras av en godisikon längst upp på skärmen. Välj det, välj Använd det här objektet och välj sedan Misdreavus.

Var man hittar en Dusk Stone i Pokémon Scarlet & Violet

Om du fångade Misdreavus tidigt i Pokémon Scarlet & Violet, kan du behöva vänta någon gång för att utveckla den. Skymningsstenar kommer inte att vara tillgängliga för dig förrän långt senare. Du kan ibland hitta dem tillgängliga för försäljning på marknaden i Port Marinada. Ditt andra alternativ är att resa till Montenevera och titta bakom Ryme’s Gym. Det finns en Dusk-sten inuti en Red Pokebell där.

Undrar du över Eeveelutions och hur man får dem? Kolla in Hur man utvecklar Eevee till Flareon i Pokémon Scarlet & Violet, Hur man utvecklar Eevee till Leafeon i Pokémon Scarlet & Violet, eller Hur man utvecklar Eevee till Jolteon i Pokémon Scarlet & Violet här på Volsiz.

Lämna ett svar