Vissa Pokémon har gjort en återgång till Pokemon Scarlet and Violet. En av dessa Pokémon inkluderar Flying Dragon-typ Pokémon, Noibat. Den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Noibat i Pokemon Scarlet och Violet.

Med sitt ursprung från generation 6 som är Pokemon X och Y, har Noibat varit med i en hel del av de vanliga spelen sedan dess. Detta utesluter ett par, men de har varit med i generationerna 7, 8 och nu 9.

Noibat är en kraftfull Pokémon och är rolig att använda, speciellt när de utvecklas till Noivern.

Den här guiden förklarar hur man utvecklar Noibat till Noivern.

MER HUR MAN UTVECKLAR NACLI och NACLSTACK I POKEMON SCARLET OCH VIOLET

Hur man utvecklar Noibat

Att utveckla Noibat är ganska enkelt. Du behöver bara göra en sak, och det är att höja din Pokémon i nivå. Det kräver att den är halvhög nivå, så det kan vara lite tidskrävande att utveckla din Noibat till Noivern. För att utveckla din Noibat måste de komma till nivå 48. Du kan höja dem på ett antal sätt. Det snabbaste sättet skulle vara att använda sällsynta godis och XP-godis som du har samlat in från Overworld och Tera Raids. Du kan lika gärna slåss med dem genom att använda XP-andel för att få dem att gå upp i nivå. Detta är det snabbaste sättet att höja nivån genom strid. Slutligen kan du göra automatiska strider med din Pokémon. Genom att skicka ut dem på egen hand kommer de att slåss mot alla Pokémoner de stöter på. Detta ger dock inte mycket XP för att göra det. Det är fortfarande en gångbar metod, men det kan ta ganska lång tid för din Noibat att nå nivå 48.

När de har nått nivå 48 kommer din Noibat att utvecklas till Noivern, en kraftfull Pokémon av typen Flying Dragon.

Så enkelt är det! Du har nu bockat av ytterligare en Pokémon på din Pokedex, och du är på väg att bli den bästa Pokémon-tränaren där ute.

PUBG | Vikendi Timelapse Teaser

 

Lämna ett svar