Pawmi är den senaste delen av mus-Pokemon som läggs till Pokemon Scarlet och Violet, och de är bedårande. Om du har varit ivrig och tittat på läckorna och skapat ditt drömlag och Pawmi är en av medlemmarna, har vi informationen för dig.

Pawmi är ute efter att bli en fansfavorit och vem kan skylla på dem? De är vackert runda och squishy. Allt du vill ha i en söt pokemon. Söta pokemon är i allmänhet vinnare i människors hjärtan, och det är tydligt att förstå varför.

Om du är en som hoppas att Pawmi ska vara söt och stark, finns det en stor chans ännu. Medan vissa mus-pokemon bara utvecklas en gång, ibland inte alls, utvecklas Pawmi två gånger, så vi håller tummarna.

Det finns inte längre behov av att undra vad deras utveckling kommer att bli, eftersom idag är Pokemon Scarlet och Violets dag.

Pokémon TCG: Sword & Shield—Silver Tempest 🌀🌀 Available Now

Hur man hittar Pawmi

Pawmi verkar vara överallt i södra Paldea i Pokemon Scarlet och Violet och kommer utan tvekan att vara en av de första Pokémon du möter.

Du kan hitta alla dess platser på kartan nedan:

Pawmi kartplats

Vilken nivå utvecklas Pawmi?

Pawmi utvecklas på nivå 18. Detta är en mycket enkel utveckling, eftersom du bara behöver behålla dem i ditt parti för att utveckla dem. Eller om du vill höja dem i nivå lite snabbare kan du ha dem som din huvudsakliga skadehandlare så att de får huvudanfallet av XP när det kommer in. Du kan också använda XP-godis för att påskynda processen.

När den väl har utvecklats förvandlas den till Pawmo, som ser väldigt lik Pawmi, men de står nu på två fötter snarare än på alla fyra.

Vilken nivå utvecklas Pawmo?

Pawmo kräver ett lite annorlunda tillvägagångssätt för att utveckla dem till deras slutliga utveckling, Pawmot. För att utveckla Pawmo till sin slutliga form måste du gå 100 steg i övervärlden med Pawmo vid din sida. Detta är en mycket enkel utveckling att slutföra, och du kommer att gå 100 steg på nolltid!

Du kommer ett steg närmare att slutföra din Pokedex, och du kommer nu att ha en helt utvecklad Pawmot.

 

Lämna ett svar