Rockruff är lite av en knepig Pokémon att utvecklas och har många steg för att utveckla dem. Detta beror på att de har tre former som de kan utvecklas till. Den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Rockruff i Pokemon Scarlet och Violet.

Rockruff är en rock-Pokemon som dök upp först i generation 7 som är Pokemon Sun and Moon. De är en exceptionellt bedårande Pokémon som har stulit mångas hjärtan, och det är väldigt tydligt att se varför.

Rockruff har tre evolutionsformer när de utvecklas till Lycanroc. Detta kan göra det lite knepigt för Pokemon-spelare om de siktar på en viss evolutionsform.

Den här guiden kommer att beskriva hur man utvecklar Rockruff till Lycanroc, och var och en av deras evolutionsformer.

MER HUR MAN UTVECKLAR LARVITAR OCH PUPITAR I POKEMON SCARLET OCH VIOLET

Pokémon TCG: Sword & Shield—Silver Tempest 🌀🌀 Available Now

Hur man utvecklar Rockruff

Som nämnts tidigare har Rockruff tre evolutionsformer. Det finns formen Middags, Midnattsformen och Skymningsformen. Till att börja med, låt oss diskutera middagsformuläret.

För att utveckla Rockruff till Lycanrocs Midday-form måste du nivå upp till nivå 25 på dagtid. Detta är väldigt enkelt och lätt att göra. Du kan höja nivån med XP-godisar och sällsynta godisar som du kan ha fått genom Overworld-skattjakt eller Tera Raids. Du kan också använda Rockruff i strider för att få XP genom normala strider eller automatiska strider. Detta beror på vad du föredrar.

Det är viktigt att notera att Lycanrocs form inte kan ändras när de väl har utvecklats, så tänk på detta när du väljer en form du vill utvecklas till!

För att utveckla Rockruff till Lycanrocs Midnight-form måste du höja Rockruff till nivå 25 på natten. Återigen, detta är väldigt enkelt att göra, se bara till att hålla ett öga på klockan för att se om det är dag eller natt. Det kan du göra genom att öppna kartan så kommer det att finnas en logga uppe till höger som talar om för dig om det är dag eller natt.

Den svåraste utvecklingen för Rockruff är Dusk-formen. För att utveckla Rockruff till Dusk-form måste du först se till att Rockruff har ett eget tempo. För att göra detta kan du gå till din fest eller dina lådor och kolla sammanfattningen av Pokémon, och det ska stå om den har förmågan eller inte. Om det inte gör det kan det inte utvecklas till Dusk-form.

När din Rockruff har förmågan Own Tempo, måste det vara mellan klockan 19-20. Det här spelet följer inte realtid. Den har sitt eget tidssystem i spelet. Du måste vänta tills himlen är en lila färg. Se till att din Rockruff är nivå 25 och högre, och mata den sedan med ett sällsynt godis för att få det att utvecklas till Lycanrocs Dusk-form.

Där har du det. Det är så du utvecklar Rockruff till Lycanrocs tre olika former. Lycka till där ute tränare!

 

Lämna ett svar