Tadbulb är den nyaste elektriska Pokémon som anslutit sig till leden. Även om de inte är vilken typ av elektriska Pokémon som helst. Detta beror på att de utvecklas till en ganska cool elektrisk groda Pokemon, Bellibolt. Den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Tadbulb i Pokemon Scarlet och Violet.

Lyckligtvis, jämfört med några av de senaste tilläggen till Pokemon Scarlet och Violet, är deras utvecklingsmetod inte alltför komplicerad.

Detta kan inte sägas om vissa andra… (tittar på dig Bisharp.)

Så här utvecklar du Tadbulb i Pokemon Scarlet och Violet.

Pokémon TCG: Sword & Shield—Lost Origin | Available Now! 🌑🌌

Var man hittar Tadbulb

Tadbulb är en av de vanligaste Pokémonerna i Pokemon Scarlet och Violet, som dyker upp på en mängd olika platser över Paldea.

Du hittar dem alla på kartan nedan:

Tadbulb kartplatser

Hur man utvecklar Tadbulb

Tadbulbs utveckling är egentligen ganska enkel. Du behöver bara skaffa ett föremål för att utveckla din lilla grodyngelvän, och sedan kommer de att växa till dina drömmars elektriska groda. Det här är åskstenen. Om du använder åskstenen på din Tadbulb kommer den automatiskt att utvecklas utan någon ytterligare uppmaning.

Det är möjligt att du inte får en åsksten på ett litet tag, eftersom de är lite undangömda. De är mitt i ingenstans om du försöker hitta dem organiskt. Till exempel kan du hitta en i Västprovinsen nära vindkraftverken. De är värda att klättra för många värdefulla föremål, men du hittar även åskstenen där uppe också!

Om du ska köpa dem kan du köpa dem från Delibird-butikerna. Det beror på vilken metod som är lättast för dig, eller vilken du föredrar att använda. Valet är i slutändan ditt.

Så enkelt är det! Det finns ingen anledning att höja dem till en viss nivå eller gå en viss sträcka med dem. Åskstenen är den enda nyckeln.

Bellibolt har ingen vidare utveckling, så njut av din elektriska groda och var stolt över att ta ytterligare steg för att slutföra din Pokedex! Den kan lära sig några ganska kraftfulla rörelser genom att använda TM:er så se till att experimentera och använd dem till din fördel.

 

Lämna ett svar