Wattrel är en ny fågel Pokemon som lagts till i Pokemon Scarlet and Violet. De är en fågel som ser konstigt ut och identifieras som en Storm Petrel Pokémon. Denna guide kommer att förklara hur man utvecklar Wattrel.

Wattrel är en dubbeltyps Pokémon från början. De är elektriska, flygande Pokémon, vilket ger dem en intressant uppsättning rörelser att använda.

Som sagt, de är inte de mest kraftfulla Pokémonerna, så detta kanske inte är det bästa valet för ett allsmäktigt Pokémon-lag. Den blir dock betydligt starkare när den utvecklas.

Låt oss gå in på hur man utvecklar Wattrel, Storm Petrel Pokémon.

MER HUR MAN UTVECKLAR PHANPY I POKEMON SCARLET OCH VIOLET

Evil West - Launch Trailer

Hur man utvecklar Wattrel

Evolving Wattrel är en riktigt enkel uppsättning steg. Allt du behöver göra är att få din Wattrel till nivå 25! Detta är ganska lågt jämfört med vissa Pokémon. Det finns ett par sätt du kan gå för att jämna ut din Wattrel beroende på vad du föredrar eller vad du tycker är roligast. Om du har sällsynta godisar och XP-godisar att avvara från dina övervärldsäventyr, kan du använda dessa för att påskynda processen. Eller, om du föredrar att slåss mot andra Pokémon, kan du använda XP-delning. På samma sätt kan du använda auto-battling och skicka ut din Wattrel för att slåss för sig själva mot Pokémon i övervärlden. Håll ett öga på deras hälsa, så kommer de att få XP och höja sig med tiden!

När de har nått nivå 25 kommer de att utvecklas till Kilowattrel, en lite kraftfullare elektrisk flygande Pokémon. De identifieras som en fregattfågel Pokémon. Visserligen har de inte den bästa rörelseuppsättningen tillgänglig för dem, så det är bäst att du lär dem några TM:er om du vill ha dem i ditt team.

Där har du det. Det är så du utvecklar Wattrel i Pokemon Scarlet och Violet. Glad Pokémonjakt, tränare!

 

Lämna ett svar