Pokemon Scarlet & Violet har ett brett utbud av pokemon för spelare att fånga. Å ena sidan är det här riktigt häftigt, men å andra sidan utgör det en stor utmaning för många spelare. Folk har svårt att hitta Applin och utveckla den till Flapple. Eftersom PSV har en stor öppen världskarta kan det ta lång tid innan du stöter på en viss pokemon. Men folk vill verkligen hitta denna Grass/Dragon-typ pokemon och lägga till den i sina kortlekar. Så om du letar efter mer information om Applin, då har du kommit till rätt ställe.

The Pokémon Company har försökt lansera ett riktigt öppen världsvideospel ett bra tag. PSV verkar vara den perfekta blandningen av de gamla spelen såväl som de nya idéerna. Folk är förälskade i den stora kartan som ger otaliga möjligheter. Du kan också utforska världen tillsammans med dina vänner i spelet. Pokemon Scarlet & Violet (SV) har också lagt till massor av nya 9:e generationens pokémon till den redan enorma listan. Så du kommer att kunna experimentera längs vägen och skapa en fantastisk lista med unika pokémon. Men den stora kartan i kombination med många pokemon gör det också lite svårt att hitta några av dem.

| Läs också: Hur hittar och fångar man alla legendariska Pokémon i Pokemon Scarlet & Violet (SV)?

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Hur får man och utvecklar Applin till Flapple?

Folk som har spelat Pokemon Sword & Shield kommer att bli glada över att veta att Applin har samma utvecklingsmetod i PSV som den hade i föregående titel. Nu, innan du kan utveckla denna lilla varelse, måste du först fånga den. För att göra det rekommenderar vi att du skannar de kraftigt skogklädda områdena i Paldea. Du kan börja med att bege dig till Sydprovinsen (område två) och leta efter dem på träd. East Province (Area Three) och West Province (Area Three) har också stora skogsregioner där du kan hitta Applin. När du ser Applin hänga från en trädgren, kan du antingen ramla trädet med din åktur eller slå den med dina pokeballs. När pokémonen faller, starta helt enkelt striden och fånga den.

Nu, för att utveckla Applin till Flapple, måste du lägga vantarna på Tart Apple. Du kan stöta på det här föremålet när du kämpar mot en Applin. Men om du inte vill vänta eller lämna det åt slumpen kan du helt enkelt besöka en Delibird Presents-butik och köpa denna artikel för 2200 Pokedollar. När du har fått tag i Tart Apple, välj den från ditt lager och använd den på Applin. Om du gör det kommer det omedelbart att utvecklas till Flapple. Så som du kan se är det ganska lätt att utveckla denna pokemon. Tja, detta leder oss till slutet av den här artikeln. Vi hoppas att du tyckte det var till hjälp. Håll ögonen öppna för Digi Statement och lycka till med spelandet.

Lämna ett svar