Pokemon Scarlet & Violet har en hel del funktioner som verkligen gör det värt att spela jämfört med tidigare spel. Spelet låter spelare anpassa sin karaktär, höja sin pokémon i nivå och ha kul när de njuter av picknick tillsammans. Bland funktionerna som gör det till en värdig titel, är möjligheten att få dina pokémon att lära sig om rörelser, vilket många föredrar. Du kan lära dig nya och klassiska rörelser som låter dig överlista motståndarnas tränare men som också öppnar många möjligheter i strid. Om du söker på internet efter något sådant, leta inte längre. Fortsätt läsa artikeln för att veta mer om Pokémon Scarlet & Violet och hur man lär sig om rörelser.

Pokemon Scarlet & Violet är de mest framgångsrika pokémonspelen. Om vi ​​pratar om funktioner så finns det gott om dem. Du kan utforska Paldeas öppna värld och fånga många vilda pokemon. Du kan förbättra din pokemons prestanda på många sätt och kan lära dig om rörelser som din pokemon hoppade över eller glömde. Undrar hur detta fungerar? Se avsnittet nedan för att veta mer.

Lär dig om funktionen i Pokemon Scarlet & Violet

Om du undrar om du måste uppfylla vissa krav för att lära dig om drag, försäkrar vi dig att det är väldigt enkelt. Du kan enkelt lära dig om drag via Remember Moves-menyn som är en av funktionerna i spelet. Detta gör att tränare kan lära ut pokémon-rörelser som antingen glöms bort eller hoppas över. En annan fördel med att ha den här funktionen är att du inte behöver oroa dig för att lära din pokemon fel drag. Tänk på att detta bara fungerar för Pokémon som är i ditt sällskap. Nu när du kan grunderna är det dags att vi går djupt in i hur man använder den här funktionen nedan.

Hur lär man sig om drag i Pokemon Scarlet & Violet?

Vi har lagt ut detaljerade instruktioner om hur du kan använda omlärningsfunktionen i Pokemon Scarlet & Violet. Utan vidare, låt oss dyka in i detaljerna.

  • Det första du behöver göra är att öppna sammanfattningsmenyn genom att välja en pokemon som du väljer.
  • Efter det, navigera till menyn ”Moves and Stats” för att se alla aktuella drag du har.
  • För att ändra drag, tryck på A-knappen medan du väljer ett befintligt drag och välj sedan alternativet ”Kom ihåg drag” från menyn.
  • I den här menyn kan du se listan över tillgängliga drag som din pokemon hoppade över eller glömde. Välj vilken rörelse du gillar och din pokemon kommer att lära sig om den.

Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Pokemon Scarlet & Violet, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar