I Pokemon Scarlet & Violet finns det alla typer av föremål som spelare kan använda för att uppgradera sin pokémonstatistik och få fördelar. Vid det här laget måste alla spelare ha vetat att de flesta föremålen kan hittas i auktionshus till låga priser. Jo, Porto Marinada-auktionerna i Pokemon Scarlet & Violet har några utsökta och legendariska föremål till salu. Att vinna auktionen å andra sidan är väldigt tufft och kan vara nedslående för nya spelare som fortsätter att förlora i den. Men oroa dig inte eftersom den här guiden hjälper dig att övervinna det och öka dina chanser att vinna. Fortsätt läsa artikeln för att veta hur du vinner Porto Marinada-auktioner i Pokemon Scarlet & Violet.

Hur vinner man auktioner i Pokemon Scarlet & Violet?

Vinnande auktionsbud kan vara svåra att få fram och kräver en stor mängd Pokedollars. Du måste dock vara uppmärksam på vissa faktorer. Vi kommer att dela med oss ​​av användbara metoder i det här stycket för att få ut så mycket som möjligt och spendera så lite som möjligt. Utan vidare, låt oss dyka in i detaljerna.

Minsta vinnande bud

Närhelst du deltar i en auktion och det finns två eller tre NPC som bjuder, är det användbart att hitta ett lägsta vinnande bud. Detta hjälper dig att spara pengar och öka chanserna att vinna. Det är dock lättare sagt än gjort eftersom det kan vara svårt att hitta detta bud. Du kan överväga att spara ditt spel innan du går in på det slutliga budet, och om du tycker att priset är för högt, ladda om sparandet och försök igen.

Låt andra budgivare bjuda lägre

För att få en vara billigt måste du låta de andra köparna bjuda 500 eller 1000 lägre än lägsta bud. Detta kräver att du gör specifika val som du presenteras under budgivningen som ”Jag godkänner nu”. Det viktiga här är att inte höja det slutliga vinnande budpriset för mycket. Börja med att öka budet med 500 eller 1000. Gå inte för långt ifrån det eftersom auktionspriset kommer att stiga snabbt om du inte är uppmärksam. Kom ihåg att inte använda alternativet ”I’ll Pass for now” för mycket bara för säkerhets skull eftersom det kan leda till att föremålet köps av NPC.

Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Pokemon Scarlet & Violet, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar