Pokemon Scarlet and Violet har många typer av unika Pokémon. En av de typer av Pokémon du kan hitta i spelet är Grass-typen. Att känna till de bästa Pokémonerna i denna typ av Pokémon kan vara mycket användbart. Den här artikeln handlar därför om topp 5 och bästa gräs-typ Pokémon i Pokemon Scarlet & Violet.

Pokémon Scarlet & Violet (SV): Topp 5 & Bästa Pokémonlistan för grästyper

1) Wo-Dog

Wo-Chien är en mörk/gräs-typ Pokemon. Det är en av The Four Treasures of Ruin i Pokemon Scarlet och Violet. Likaså har den inga evolutioner och är en del av Undiscovered Egg Group. Den har en Tablets of Ruin-förmåga som sänker attacken för alla Pokémon utom sig själv. Här är dess statistik:

 • HP 85
 • Attack Stat 90
 • Försvarsstatistik 100
 • Special Attack Stat 100
 • Specialförsvar 135
 • Hastighet 70

2) Brute Bonnet

Brute Bonnet är en Paradox Pokémon av gräs/mörk typ som inte har några evolutioner och som är i gruppen Undiscovered Egg. Den har en protosyntesförmåga som ökar den mest signifikanta statistiken i solljus, eller när du håller Booster Energy. Här är dess statistik:

 • HP 111
 • Attack Stat 127
 • Försvarsstatistik 99
 • Special Attack Stat 79
 • Specialförsvar 99
 • Hastighet 55

3) Goat

Gogoat är en Grass-typ Pokemon som utvecklas från Skiddo at Lv. 32. Det är en ganska användbar pokemon av grästyp som kan komma väl till pass i många strider. Här är dess statistik:

 • HP 123
 • Attack Stat 100
 • Försvarsstatistik 62
 • Special Attack Stat 97
 • Specialförsvar 81
 • Hastighet 68

4) Meowscarada

Meowscarada är en Pokémon av gräs/mörk-typ som utvecklas från Floragato på nivå 36. Det är den slutliga formen av Sprigatito, gräsliknande starter i PSV. Den har en överväxtförmåga som ökar skadan på rörelser av grästyp med 50 % när dess HP är låg. Här är dess statistik:

 • HP 76
 • Attack Stat 110
 • Försvarsstatistik 70
 • Special Attack Stat 81
 • Specialförsvar 70
 • Hastighet 123

5) Toedscruel

Toedscruel är en Ground/Grass-typ Pokemon som utvecklas från Toedscool vid Lv. 30. Här är dess statistik:

 • HP 80
 • Attack Stat 70
 • Försvarsstatistik 65
 • Special Attack Stat 80
 • Specialförsvar 120
 • Hastighet 100

Med den här listan kommer du nu att kunna välja den bästa Grass-typ pokemon för att besegra olika tränare i spelet. Det här var en artikel om Topp 5 och bästa Pokémon av grästyp för Pokemon Scarlet och Violet. Du kan också kolla in andra artiklar om spelet genom att följa Volsiz.

Lämna ett svar