Pokemon Scarlet och Violet är nya spel, och det råder ingen tvekan om att de är underbara. Erbjuder underbara Pokemon-strider, en chans att utveckla Pokémon genom vänskap och så mycket mer, fans runt om i världen njuter verkligen av detta äventyr. Inte bara detta, utan spelen innebär också att spelare går ut och korsar de fantastiska platserna på kartan för att fånga nya och bättre Pokémon. Utvecklarna har varit extremt generösa och gett oss alla olika typer av Pokemon och på grund av detta faktum kommer vi idag att ta en titt på topp 5 och bästa Rock-typ Pokémon i Pokemon Scarlet & Violet. Låt oss dyka in och ta en detaljerad titt.

Till att börja med är alla Pokémon i spelet utan tvekan fantastiska, oavsett vad du väljer. Om du har en viss typ av Pokémon i åtanke som du vill fånga kan du gå vidare och fånga dem. Men låt oss ge dig en glimt av alla de stora fördelarna som du kommer att kunna utnyttja själv om du har dessa stridsvärda Pokémon av rocktyp i din samling. Inte bara är de ganska starka mot Fire och Ice-typer, utan de klarar sig också ganska skadliga mot Bug och Flying-typ Pokémon.

Pokémon Scarlet & Violet (SV): Topp 5 & Bästa Pokémonlistan för rocktyp

Tyranitar

Tyranitar är en Rock/Dark-typ Pokémon, en generation 2 Pokémon och är bland de bästa rockpokémonerna. Det är den utvecklade versionen av Pupitar och dess mega-evolve-form kallas Tyranitarite. Det här är den typen av Pokémon som är likgiltig och fräck. En av dess förmågor inkluderar att starta jordbävningar. Dens statistik är som följer:

HP- 100
Attack Stat- 134
Defense Stat- 110
Special Attack Stat- 95
Special Defense Stat- 100
Speed- 61

Järntörnar

Iron Thorns är en pokemon av dubbel rock/elektrisk typ som introducerades i Gen 9. Det här är den typen av Pokemon som inte utvecklas till några former och är en Paradox-pokemon. Dens statistik är som följer:

HP- 100
Attack Stat- 134
Defense Stat- 110
Special Attack Stat- 70
Special Defense Stat- 84
Speed- 72

Glimma

Den utvecklade versionen av Glimmet, Glimmora är en 9:e generationens Pokémon med den dubbla typen av att vara en Rock and Poison Pokémon. I Pokemon SV-spelen finns den i den stora kratern i Paldea. Dens statistik är som följer:

HP- 83
Attack Stat- 55
Defense Stat- 90
Special Attack Stat- 130
Special Defense Stat- 81
Speed- 86

Coalossal

Detta är en Rock/Fire-typ Pokemon från 8:e generationen. Det är den utvecklade versionen av Carkol. Denna Pokémon kan se grym och hotfull ut men är ganska fridfull så länge den inte är hotad. Dess statistik är följande:

HP- 110
Attack Stat- 80
Defense Stat- 120
Special Attack Stat- 80
Special Defense Stat- 90
Speed- 30

Garganacl

Garganacl är en Pokemon av rocktyp som tillhör den 9:e generationen. I evolutionen är dess tidigare form känd som Naclstack. Intressant nog är denna pokemon också den enda som är känd för att kunna lära sig Salt Cure-draget. Dess statistik är följande:

HP-100
Attack Stat-100
Defense Stat-130
Special Attack Stat-45
Special Defense Stat-90
Speed-35

Med detta hoppas vi att du gillade vår artikel. Fortsätt besöka Volsiz för mer.

Lämna ett svar