Pokemon Scarlet och Violet är de nya posterna i Pokemon-serien. Dessa spel samlar beröm från hela världen och det är därför fans av Pokemon-spelen är ännu mer exalterade. Från att gå igenom hela kartan för att hitta din favorit Pokémon till att till och med använda lite tid för att vara med dina vänner i flerspelarlägena, spelen erbjuder en fantastisk upplevelse. På grund av allt detta finns det också möjligheten att fånga Pokémonerna om du tycker att några av dem är spännande och det är därför du bör gå igenom den här handledningen av topp 5 och bästa Ghost-typ Pokémon i Pokemon Scarlet & Violet.

Pokémon av spöktyp kan vara ett underbart tillägg till din lista. Varför? Tja till att börja med, dessa typer av Pokémon är supereffektiva mot spök- och psykiska Pokémoner och det är därför om du hoppas kunna bekämpa någon av dem snart, bör du gå igenom den här artikeln och fånga några Pokémoner av spöktyp så att du kan vinna mot de psykiska fienderna. Med detta sagt, låt oss ta en titt på listan och även deras statistik så att du får en bättre uppfattning om vilka du bör fånga. Låt oss börja.


Pokemon Scarlet & Violet (SV): Topp 5 & Bästa spöktyp Pokémonlista

Dragapult

Det här är Pokémonen som är både en Dragon-typ och en Ghost-typ Pokemon. Den tillhör den 8:e generationen och dess tidigare form är känd som Drakloak. Nedan är statistiken för Dragapult.

HP- 88
Attack Stat- 120
Defense Stat- 75
Special Attack Stat- 100
Special Defense Stat- 75
Speed- 142

Flutter Mane

Flutter Mane är en Pokemon av Fairy/Ghost-typ som tillhör den 9:e generationen. Denna Pokémon utvecklas inte till några andra former, men den verkar likna den gamla Pokémon Misdreavus. Dess statistik är som följer-

HP- 55
Attack Stat- 55
Defense Stat- 55
Special Attack Stat-135
Special Defense Stat-135
Speed-135

Gholdengo

Detta är en Pokémon av stål/spöktyp och introducerades till Pokémonlistan i 9:e generationen. Gholdengo utvecklas från sin tidigare form vid namn Gimmighoul och naturmässigt är det en vänlig Pokémon som kommer överens med alla. Dess statistik är följande.

HP- 87
Attack Stat- 60
Defense Stat- 95
Special Attack Stat-133
Special Defense Stat-91
Speed-84

Annihilape

Denna Pokémon tillhör den 9:e generationen och är en Pokémon av dubbeltyp Fighting/Ghost-typ. Det är den utvecklade formen av Primeape. Dess statistik är:

HP-110
Attack Stat-115
Defense Stat-80
Special Attack Stat-50
Special Defense Stat-90
Speed-90

Skeledirge

Skeledirge är en Pokemon av Fire and Ghost-typ som skulle fungera utmärkt i några av dina strider om du fångar den. Den introducerades i 9:e generationen och dess tidigare form heter Crocalor. Det är den slutliga formen av Fuecoco (starter). Dess statistik är:

HP-104
Attack Stat-75
Defense Stat-100
Special Attack Stat-110
Special Defense Stat-75
Speed-66

Nu kan du få den bästa ghost-typ pokemon i spelet. Fortsätt besöka Volsiz för mer.

Lämna ett svar