Pokemon-spel innehåller alltid massor av uppdrag för spelare att ta del av och slutföra. Folk verkar ha stött på ett ovanligt uppdrag när de spelade Pokemon Scarlet & Violet (SV). När du väl når gymmet av typen Normal i Medali kommer du att stöta på en konstig förfrågan från gymledaren. De flesta spelare blir förbryllade över detta konstiga uppdrag och vet inte vad de ska göra. Naturligtvis börjar spelare skanna internet efter svaret på detta mysterium. Vad är den hemliga menyn och vad måste du göra för att få den rätt? Så om du letar efter mer information också, då har du kommit till rätt ställe.

Pokemon-spel har en av de största fandomarna på Nintendo Switch. Pokemon Scarlet & Violet (SV) är den friska fläkten som samhället desperat behövde. PSV är ett pokemonspel i öppen värld som har massor av potential. Du får en enorm värld fylld av pokemon som bara väntar på att bli utforskad. Utvecklarna har även lagt till en funktion som låter dig njuta av spelet med dina vänner. Det finns många olika uppdrag som får dig att klia dig i huvudet. Den hemliga menyuppdraget är också en av dem.

| Läs också: Hur återställer du din startpokemon i Pokemon Scarlet & Violet (SV)?

Vad är det hemliga menyalternativet i Pokemon Scarlet & Violet (SV)?

Om du inte redan vet det, när du väl kommer in på gymmet av normal typ i Medali, kommer du att få en konstig uppgift. Du måste beställa en speciell/hemlig meny i restaurangen. Det finns fyra objekt som du behöver beställa för att slutföra denna uppgift. Så, hur får man reda på namnen? Tja, du måste kämpa mot tränare i den här regionen och avslöja de hemliga föremålen på menyn. Nedan har vi nämnt alla tränare och hur man når dem.

1) Du hittar den första tränaren mitt i matståndet mitt emot gymmet. När du väl kämpar mot Adara och besegrat henne, kommer hon att säga åt dig att gå och leta efter glassställen och leta reda på den udda av dem. Tittar du noga hittar du grillade risbollar på listan. Detta är ditt första föremål.

2) Den andra tränaren som du behöver besegra är Gisela. Du hittar henne nära den gated trappan tvärs över västra Pokemon Center. När du har besegrat henne och fått ledtråden, gå ner för trappan bredvid Gisela och interagera med den mörka porten. Ordet ”Fire Blast” kommer att skrivas där. Detta är ditt andra objekt på menyn.

3) För den tredje ledtråden, gå över till den södra delen av staden. Här, gå nära området utanför Deli Cioso, Sure Cans Artisan Bakery-butiker där du hittar Santiago. När du väl slåss mot den här killen och besegra honom, kommer han att säga åt dig att lyssna noga på den blå pokémonen. Om du går ner från där Santiago är, kommer du att stöta på den blå fågeln som sitter ovanpå en killes huvud. Det kommer att fortsätta att säga ”Meedyum! Meedyum! ” vilket betyder såklart Medium och det här är din tredje ledtråd.

När du är klar med de tre ledtrådarna är det dags för dig att bege dig till restaurangen (Treasure Eatery) i Medali för att hitta den fjärde och sista ledtråden. Här, leta efter en kille (kontorsarbetare) längst bak. Han kommer att berätta att alla i Medali lägger citron i sina rätter. Detta är din sista ledtråd. Nu behöver du bara prata med servitören i grön klädsel.

Så för att lösa det här pusslet måste du berätta för servitören följande saker: Grillade risbollar, medelstor portion, Fire Blast-stil och citron. När du har gjort detta är du redo att ta dig an gymledaren Larry. Observera att Larry använder normal-typ pokemon under strid. Så du kommer att behöva bära pokemon av fightingtyp för att motverka dem. Dessutom kommer hans sista pokémon att tappa. Så var beredd på en bra utmaning. Tja, detta leder oss till slutet av den här artikeln. Vi hoppas att du tyckte det var till hjälp. Håll ögonen öppna för Digi Statement och lycka till med spelandet.

Lämna ett svar