Så du är ditt lag och lyser upp det i DMZ och gör allt det underbara innehåll som läget har att erbjuda, när du ser att timern till vänster på skärmen börjar pinga rött och vitt, om och om igen. Snart är det bara fem minuter kvar, och utroparen föreslår att du kommer till extraktion innan det är för sent. Så du och dina kompisar gör just det: Bege dig till utvinning och lämna med rikligt byte. Men har du undrat vad som händer efter att timern tar slut? Om du har det, har du kommit till rätt ställe, för vi har trotsat DMZ efter att den där olycksbådande timern har nått noll, och vi har knappt levt för att berätta historien. Här är allt vi vet om DMZ, post-zero.

Vad händer när timern slår noll i DMZ

Du får tro att spelet bara slutar när timern når noll, men det är inte riktigt sant. Du förstår, efter noll, förvandlas DMZ till en kapplöpning för överlevnad, snarare än en tillfällig plundrare med en sida av PvP. Det första att notera är att timern återställs till cirka 8-10 minuter. Under denna tid börjar strålningen att expandera och sakta uppslukar kartan i dödliga doser av toxin. Inte oroa dig dock. Detta toxin är detsamma som du skulle stöta på att komma in i en strålningszon normalt. En gasmask kommer att motverka det för en tid.

Vad som är mer oroande är dock hur denna strålning interagerar med extraktionspunkter. Detta är inte manuellt för DMZ, men om den spridande strålningen når en extraktionspunkt på kartan, inaktiverar den faktiskt extraktionspunkten helt. Om du inte redan har kallat in extrakt när strålningen träffar, då är du i en värld av skada. Istället måste du tävla med den snabbt spridande strålningen till nästa extraktionspunkt innan den kan nå den. Så småningom kommer strålningen att täcka hela kartan, och alla extraktioner kommer att inaktiveras, vilket försäkrar dig om att du dör under processen. Spöklika grejer.

För mer information om Call of Duty: Modern Warfare 2, kolla in våra guider om All Black Mous Faction Missions i Warzone 2 DMZ och hur du får ”Defuse” Zimo-skinnet i Warzone 2 DMZ här på Volsiz.

Lämna ett svar