Black Mous är den tredje och sista fraktionen i Call of Duty: Warzone 2 DMZ. Ett av Tier 1-uppdragen som tillhandahålls av denna grupp, Vintage Collection, kräver att du samlar in och säljer 12 sprit- eller vinflaskor i Al Mazrah. Här är en guide om var du kan hitta dessa föremål i DMZ.

Hur man får sprit och vinflaskor i DMZ

Sprit- och vinflaskor leker slumpmässigt över kartan. Du kan hitta dessa föremål i hus, närbutiker och andra byggnader, placerade i kylskåp eller på hyllor. Ibland tappas även spritflaskor av döda AQ-soldater. Det finns ett brett utbud av alkohol tillgängligt i DMZ, inklusive billigt vin, sprit och lagrat vin, som alla räknas till Vintage Collection-uppdraget.

Bästa stället att hitta sprit- och vinflaskor i DMZ

De två bästa platserna där du definitivt kommer att hitta sprit- och vinflaskor ligger i Al-Mazrah City, som ligger i den nordöstra delen av kartan. Den första platsen är en Burger Town-restaurang där du hittar flera vinflaskor i kylskåp och på bord. Leta därefter efter dessa föremål inne i food courten, som ligger söder om Burger Town. Samla 12 sprit- och vinflaskor och sälj dem på en köpstation för att klara utmaningen.

Håll utkik på Volsiz för mer Call of Duty: Modern Warfare 2 och Warzone 2-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om Best Sakin MG38 loadout och bilagor i Warzone 2.

Lämna ett svar