I Warzone 2.0 är Assault Rifles mitt på vägen när det gäller både kort- och långdistansuppdrag. Beroende på vilken du väljer och hur de är byggda, har de en mängd olika spelstilar. I synnerhet är den populära M16 en av de bästa för att engagera fiender på distans. Dess berömda 3-round sprängavtryckare gör det förenklat att hålla pistolen på målet, men det finns en uppsättning tillbehör som gör det trivialt. Här är de bästa bilagorna för M16 i Warzone 2.0.

Bästa M16 Loadout Warzone 2

På grund av sitt unika skjutläge fungerar M16 bäst när den används för punktförsvar eller i långsammare, mindre aggressivt spel. Detta beror på att saknad med M16 är mycket straffande på grund av triggerfördröjningen som följer på en burst. Du vill alltid vara den första att engagera dig, och du vill också slå varje skur du avfyrar. En enda skur på nära mitten av den övre bålen kommer att döda. Prova dessa tillbehör på din M16 för att göra det bästa av det.

 • Nosparti: RF Crown 50
 • Ställ in för Gun Kick Control och Recoil Stabilization
 • Pipa: 11,5″ karbinhölje
 • Ställ in för Rikta ner sikthastighet och rekylstabilitet
 • Laser: Corio Laz-44 V3
 • Optik: SZ Mini
 • Ställ in för Far Eye Position och Sikta ner sikthastighet
 • Lager: Corium Price Factory
 • Ställ in för Sikta tomgångsstabilitet och Sikta ner sikthastighet

Med dessa tillbehör utrustade bör du på ett tillförlitligt sätt kunna stråla ut spelare från hela rummet med lätthet. Även om du förlorar en del skador, kompenseras detta med konsistens i rekyl, ADS(Aim Down Sights)-hastighet och allmän noggrannhet.

Bästa M16-förmån och utrustningsinställningar för Warzone 2

M16:s utbrott gör att den kan fokusera på sin stora räckvidd och noggrannhet på avstånd. Den idealiska stödjande belastningen fokuserar på att täcka för dess svagheter på nära håll. Som sådan rekommenderar vi att du använder en snabbbyte SMG med en hög RoF (Rate of Fire) för nära stridsmöten.

 • Sekundärt vapen: Fennac 45 eller BAS-P
 • Taktisk: Stimulerings- eller rökgranat
 • Dödlig: Frag granat, Semtex, borrladdning eller kastkniv
 • Extrapaket:
 • Overkill för två primära vapen
 • Double Time eller Tracker för förbättrad rörlighet eller medvetenhet
 • Snabba händer för snabba vapenbyten och omladdningar
 • High Alert för förbättrad medvetenhet

För fler laddningar i toppskiktet i Warzone 2, kolla in Bästa TAQ-V laddning och tillbehör i Warzone 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar