Marksmen Rifles i Warzone 2 är totala krafthus när det gäller att hantera skador, och TAQ-M är inget undantag. Dess superlåga RoF (eldhastighet) kompenseras av den massiva engångsskadan, vilket gör den till ett fantastiskt alternativ för strider på mellan- och långdistans direkt ur lådan. Här är bilagorna vi rekommenderar för TAQ-M i Warzone 2.

Bästa TAQ-M Loadout Warzone 2

FÖR att få TAQ-M att utmärka sig i sin nisch av avlägsna strider har vi valt en uppsättning tillbehör för att förbättra dess stabilitet, förbättra dess ADS(Aim Down Sights)-hastighet och göra den så exakt som möjligt genom att mildra dess brutala rekyl. Dessa tillbehör kommer att förvandla den redan solida TAQ-M till ett pseudo-snipergevär under rätt omständigheter.

 • Nosparti: ZLR TALON 5
 • Ställ in för rekyljämnhet och sikta på tomgångsstabilitet
 • Pipa: 15,5″ THETA-X13
 • Ställ in för rekylstabilitet och sikta nedåt
 • Laser: CORIO LAZ-44 V3
 • Optik: SZ MINI
 • Ställ in för Far Eye Position och Sikta ner sikthastighet
 • Lager: TV XLINE PRO
 • Ställ in för att sikta på tomgångsstabilitet och sikta på gångstabilitet

TAQ-M har en massiv vertikal kick på avtryckaren. Även med dessa tillbehör måste du fortfarande aktivt justera och rada skott innan du trycker på avtryckaren igen, annars kommer du att slå i väggen bakom din fiende istället.

Bästa TAQ-M-förmån och utrustningsinstallation för Warzone 2

Den bästa stödinställningen för TAQ-M innebär att täcka dess svaghet när det gäller att hantera närkamper. Som sådan vill du utrusta ett hagelgevär på långt håll, eller en generalist SMG som ett fall tillbaka.

 • Sekundärt vapen: Bryson 800, Vaznev-9K eller Basilisk (Snakeshot)
 • Taktisk: Stim
 • Dödlig: Frag Granade, Drill Charge eller Sentax
 • Extrapaket:
 • Overkill för två primära vapen
 • Double Time eller Tracker för förbättrad rörlighet eller medvetenhet
 • Fokusera för att minska ryck medan ADS
 • High Alert eller Quick Fix för förbättrad medvetenhet eller hållbarhet under eld

För fler guider om Warzone 2.0, kolla in How to loot the Golden.50 GS from Room 302 in Warzone 2 DMZ just here on Volsiz.

Lämna ett svar