Plattformsspel som Call of Duty Warzone 2 kommer vanligtvis med korsprogression. Likaså är detta mycket användbart för dem som vill spela spelet på flera plattformar. Lyckligtvis för Call of Duty Warzone 2-spelare stöder spelet kontolänkning och kors-progression. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man sammanfogar och länkar Activision-konto för korsprogression i COD Warzone 2.

COD Warzone 2: Hur man sammanfogar och länkar Activision-konto för Cross Progression

Här är de nödvändiga stegen –

  1. Det första steget är att helt enkelt öppna en webbläsare. På samma sätt kan du göra detta på din dator eller på en mobiltelefon. I din webbläsare måste du gå till den officiella Call of Duty-webbplatsen. Du kan göra detta genom att klicka på länken här.
  2. På webbplatsen måste du logga in med ditt Activision-konto genom att klicka på sidans övre vänstra hörn. Annars kan du också helt enkelt logga in på inloggningssidan genom att klicka på ett av dina konton PlayStation, Xbox, Battle.Net eller Steam-konto.
  3. När du har loggat in på ditt konto måste du gå tillbaka till det övre högra hörnet av ”Profil” på sidan och klicka på Länkade konton.
  4. I alternativet Kontolänkning kan du nu se alla olika konton som är länkade till ditt Call of Duty Warzone 2-konto. Under Gaming Networks kan du se ditt PlayStation-konto, Battle.Net-konto, Xbox Live samt Steam-konton. Du kan länka alla konton som du har som för närvarande inte är länkade.
  5. För att länka något av kontona till Activision måste du klicka på knappen Länka och logga in med det kontots autentiseringsuppgifter. Detta är vanligtvis en e-postadress/användarnamn och ditt lösenord. Du kan följa detta för alla olika spelnätverk.

Det här var en artikel om stegen som du kan följa för att få korsprogressionsfördelar mellan olika plattformar för Call of Duty Warzone 2. Efter att ha lyckats länka dina konton genom att följa stegen ovan kan du nu spela spelet på olika plattformar utan förlora dina framsteg. På samma sätt kan du också hitta mer användbara guider om spelet genom att följa Volsiz.

Lämna ett svar