I Pokémon Scarlet and Violet måste du beställa det hemliga menyalternativet på Treasure Eatery för att klara Medali Gym-testet. Här är vad du behöver veta för att slutföra köksquizet snabbt så att du kan hoppa in i strid med ledaren Larry av normal typ.

Hur klarar man Medali Gym-testet i Pokémon Scarlet & Violet?

Medali Gym-testet  ligger i Treasure Eatery som ligger   nära stadens östra utgång. Efter att ha pratat med receptionisten i receptionen kommer du att bli ombedd att  beställa det hemliga menyalternativet  från restaurangens kock. Eftersom instruktionerna för testet är vagt formulerade, kan utmaningen faktiskt snabbt bli förvirrande. Sättet som testet är tänkt att slutföras på är att du ska lämna matstället och slåss mot slumpmässiga NPC:er i hela staden. Du får sedan en liten ledtråd om den hemliga rätten varje gång du besegrar en tränare. Frågesportsvaret ändras dock aldrig, så om du bara vill slutföra testet snabbt för att möta Medali Gym Leader, förklaras det hemliga menyalternativet nedan.

Vad är det hemliga menyalternativet i Pokémon Scarlet & Violet?

Det hemliga menyalternativet  i Pokémon Scarlet and Violet  är medelstora risbollar, extra krispiga, med citron. När du svarar på frågesporten i den ordningen kommer kameran omedelbart att panorera över till kocken, som kommer att bekräfta att du har beställt den hemliga menypunkten korrekt. Efter den lilla mellansekvensen kommer Medali Gym-ledaren att avslöja sig själv, och striden Normal-typ striden började. Nu när du har slutfört Medali Gym-testet kan du faktiskt ändra Tera-typer i Pokémon Scarlet och Violet med hjälp av Treasure Eatery.

För mer information om Pokémon  Scarlet och Violet, kolla in Var du hittar Eevee och dess evolutionstenar  här på Volsiz.

Lämna ett svar