Även om Epic Minigames kan tyckas vara en annan ytnivå, Mario Party-liknande upplevelse, erbjuder det faktiskt ett par hemliga märken som spelare kan samla på sig för att hjälpa till att få ihop lite intressant och bakom kulisserna historier! Ett av dessa märken, Remnants of the past -märket, kräver att spelare slutför en snabb rensningsjakt genom att hitta och klicka på fem unika hattar. Placeringen av dessa fem hattar finns nedan.

Hur man tjänar märket Remnants of the Past i episka minispel

Som nämnts ovan måste spelare som vill tjäna detta märke hitta och klicka på fem hattar som har gömts runt Epic Minigames-kartan. Placeringen av dessa fem hattar finns nedan.

  • Inne i klubbhuset

  • På en låda som är till höger om klubbhuset

  • Mellan två stenar nära rutschkanan och fyren

  • På båten som är parkerad vid kajen

  • Inne i det röda tältet på campingen

Efter att ha klickat på denna sista hatt, bör du automatiskt låsa upp Rester av det förflutna märket. Om du är nyfiken på vad betydelsen av dessa hattar är, rekommenderar vi att du går till vår guide om hur du låser upp Secret Finder-märket! Saker och ting börjar bli mystiska…

Letar du efter mer märkesjaktande innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur du får Arcade-märket i Roblox, men varje sekund får du +1 Jump Power Roblox eller hur du får Hey there! märke i Public Bathroom Simulator Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar