I Pokémon Scarlet and Violet kan du fånga en framtida version av Donphan som heter Iron Treads. Den nya Paradox Pokémon kan dock bara hittas på en specifik plats på kartan efter att dess spawn har låsts upp genom en berättelsekampanj.

Var kan man fånga Iron Treads (Paradox Donphan) i Pokémon Scarlet & Violet?

Iron Treads  är endast tillgängligt  i Pokémon Violet  efter att du har slutfört  kampanjerna Victory Road, Starfall Street och Path of Legends. När du har avslutat de tre handlingslinjerna kommer en dold fjärde kampanj att öppnas som tar dig till den stora kratern i Paldea. Paradox Pokémon kommer inte att spridas förrän du har slagit på de tre forskningsstationerna i berättelsen och stigit ner i de djupa grottorna i Area Zero. Du kommer att veta att du har rest tillräckligt långt, eftersom en speciell mellansekvens som introducerar Paradox-varianten kommer att utlösas automatiskt. Efter att berättelsesegmentet är över kommer du nu att kunna fånga Iron Treads i Crater of Paldea.

Var ligger Iron Treads spawn i Pokémon Scarlet & Violet?

Iron Treads  leker  i Area Zero  av den stora kratern i Paldea. Den nya Paradox Pokémon är omöjlig att missa om du slutför det sista berättelseuppdraget i spelet, eftersom den kommer att dyka upp överallt som en vild spawn i kratergrottorna. Du kommer också att snabbt kunna resa tillbaka till Zero Gate när du väl har slagit spelet för att plocka upp Iron Treads när du vill. Det snabbaste sättet att hitta Paradox Donphan är att snabbt resa till forskningsstation nr 4 och sedan titta runt i grottorna. Om du bara cyklar fram och tillbaka i området kommer du att se en våg av Iron Treads dyka in i övervärlden.

Hur får man Great Tusk (Paradox Donphan) i Pokémon Scarlet & Violet?

I Pokémon Scarlet får spelarna istället en uråldrig version av Paradox Donphan som heter Great Tusk. Precis som Iron Treads är den nya Pokémon dock belägen på exakt samma plats i Area Zero. Great Tusk leker i den stora kratern i Paldea när du har slutfört alla tre berättelsekampanjerna. Det bästa sättet att få båda Paradox-versionerna av Donphan är att handla med en annan spelare med den motsatta versionen av ditt spel. Eftersom både Iron Treads och Great Tusk leker i stora mängder när de väl är upplåsta, är det lätt nog att fånga extramaterial så att du kan byta med en annan tränare.

För mer information om Pokémon  Scarlet och Violet, kolla in  Where to find Leader’s Crest för att utveckla Kingambit  här på Volsiz.

Lämna ett svar