I Call of Duty Warzone 2 DMZ får spelare delta i olika världsaktiviteter och kontrakt. Rescue Hostage Contract-uppdragen kräver att spelare infiltrerar en gisslanbyggnad, tar ner AI-motståndarna och desarmerar bombvästen på en gisslan för att rädda dem. Så här kan spelare slutföra dessa kontrakt snabbt i Warzone 2 DMZ.

Hur får man ett räddningsgisslankontrakt i Warzone 2 DMZ?

I DMZ måste spelare utföra olika uppdrag för att få pengar, och Rescue Hostage Contracts är ett av de enklaste att tjäna snabba pengar. Efter spawning, öppna din tac-karta och leta efter ett grönt kontrakt med handfängselsymbolen. Dessa betecknar Rescue Hostage Contracts, och du måste resa till denna plats för att påbörja uppdraget. Efter att ha samlat in uppdraget kommer en slumpmässig byggnad att markeras, där fiendens AI-soldater håller en gisslan. Kolla den ljusgröna mobiltelefonen märkt inuti den gula cirkeln på bilden ovan för att se hur Rescue Hostage Contracts ser ut.

Besök den specifika byggnaden och infiltrera den för att hitta gisslan. Flera AI-kombattanter kommer att vakta gisslan, och dessa fiender har rustningsplattor utrustade. Väl inne i byggnaden har du cirka 20 sekunder på dig att hitta och desarmera bombvästen. Tillåt lagkamrater att fokusera på AI:n medan du besöker gisslan och desarmerar bombvästen snabbt. Detta är en idealisk metod för att snabbt slutföra Rescue Hostage-uppdrag. När bomben är desarmerad kan du bära gisslan mot en säker utvinning.

Spelare kommer att märka att en helikopter kommer ner specifikt för att rädda gisslan. Du har ett alternativ att extrahera med gisslan, eller fortsätta loppet för att slutföra fler kontrakt. Gå till helikoptern och sätt ner gisslan, och du kommer att belönas med $5 000 kontant för att du säkert har exfiltrerat gisslan. Kom ihåg att spelaren som bär gisslan inte kan skjuta, vilket innebär att du måste lita på dina lagkamrater för täckeld.

Undrar vilka som är de bästa laddningarna i Warzone 2, kolla in Bästa TAQ-V loadout och tillbehör i Warzone 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar