Flabébé, Floette och Florges kommer från Pokemon X och Y. De har bara varit med i ett par spel sedan de släpptes. De har gjort en återkomst i Pokemon Scarlet and Violet. Den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Flabébé och Floette i Pokemon Scarlet och Violet.

Denna speciella trio av Pokémon är singular-typ Pokemon, den typen är Fairy.

Du kan få dessa blommor i många olika färger, beroende på var du hittar dem. Det finns också en speciell evig blomma, som endast kan fås genom ett evenemang. Särskilt denna blomma kan inte utvecklas.

Utan vidare, här är hur du utvecklar Flabébé och Floette i Pokemon Scarlet och Violet.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Hur man utvecklar Flabébé

Att utveckla Flabébé är verkligen enkelt och kommer inte att ta lång tid alls. Det finns ett par metoder du kan använda för att utveckla dem, beroende på vad du föredrar. Allt du behöver göra är att få Flabébé till nivå 19 och de kommer att utvecklas till Floette. Du kan göra detta med sällsynta godisar och XP-godisar som du har hämtat från Overworld och Tera Raids. Eller så kan du göra detta genom traditionella Pokémon-strider. Pokemon Scarlet och Violet har introducerat auto-battling, så du kan skicka ut din Pokémon för att slåss för sig själva och gå upp i nivå på det sättet.

När de väl har lyckats nå nivå 19 kommer de att utvecklas till Floette.

Hur man utvecklar Floette

Att utveckla Floette kräver en annan metodik än att höja nivån. Istället kräver det föremålet Shiny Stone. Detta föremål kan hittas vid vattenfallet i område sex i södra provinsen. För att kunna komma åt den glänsande stenen måste du ha besegrat den falska draken Titan för att låsa upp klättringsförmågan så att du kan stiga över vattenfallet.

Om du inte vill få den blanka stenen genom denna rutt, kan du ofta kolla Auktionshuset vid Porto Marinade, eftersom de kan finnas tillgängliga där. Detta kräver också att du har låst upp simförmågan genom att besegra Open Sky Titan.

När du har den blanka stenen tillgänglig, använd den på Floette. Detta kommer sedan att utveckla Floette till Florges.

Florges är den sista utvecklingen i denna trio, och du har slutfört den här trion i Pokedex!

 

Lämna ett svar