Petilil kräver en solsten för att utvecklas till Lilligant i Pokémon Scarlet & Violet. Det kan utvecklas så tidigt som på nivå 1 om spelare vill ha en Lilligant snabbt och kommer att ha många drag i minnet som ett resultat. En solsten kan hittas snabbt i spelet också så att utveckla det borde vara tillräckligt enkelt. Det här är allt spelare behöver veta om hur man utvecklar Petilil till Lilligant i Pokémon Scarlet & Violet.

Hur man utvecklar Petilil till Lilligant i Pokémon Scarlet & Violet

Petilil kräver att Solstenen utvecklas i Pokémon Scarlet & Violet. Det finns ingen anledning att inte utveckla Pokémon eftersom det inte finns några rörelser den kan lära sig på senare nivåer som Lilligant inte kommer att kunna lära sig vare sig genom att komma ihåg dragen i menyn eller genom att höja nivån. Den är väldigt bräcklig som en Petilil med en mycket låg Basstat Total och därför bör man överväga att utveckla den så snabbt som möjligt. Basstatsökningen från Petilil och Lilligant är:

  • HP – 45 till 70
  • Attack – 35 till 60
  • Försvar – 50 till 75
  • Specialattack – 70 till 110
  • Specialförsvar – 50 till 75
  • Hastighet – 30 till 90
  • Totalt – 280 till 480

Var man hittar solstenar i Pokémon Scarlet & Violet

Både West Province Area One och Asado-öknen har solstenar som kan leka som glänsande föremål. Alternativt kan spelare resa till Artazon för att göra Grass Gym’s Test. När det är klart kommer spelarna att få en solsten som belöning.

För hjälp med Grass Gym Test, kolla in Var du hittar de 10 Sunflora i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar