Girafarig är en av de äldsta Pokémonerna som går tillbaka till generation 2 och gör sitt intåg i Pokemon Scarlet & Violet. Fansen blev förvånade över att den fick en utveckling i den senaste titeln efter 20 år och kan bevittna dess häftighet igen. Många har tittat oändligt på hur de kan nå nästa utveckling av den långhalsade Giraffe-typ pokemon. Om du också är ett fan av denna pokémon och vill veta hur du kan utveckla den till nästa variant, är vår korta guide just för dig. Fortsätt läsa artikeln för att lära dig om Pokemon Scarlet & Violet och hur man utvecklar Girafarig till Farigiraf.

Girafarig Läge

För de som inte vet så är Girafarig en normal/psykisk pokemon och är en favorit för många. Förr i tiden var Girafarig en sällsynt typ av Pokémon och var allt snack i samhället. För närvarande blev många glada över att den gör en återkomst i Pokemon Scarlet & Violet och får sin egen nya utveckling. Men att hitta det kan bero helt på ens tur eftersom det bara visas på en liten del av kartan i Paldea. För att begränsa din sökning efter Girafarig kan du bege dig till West Province (område 2), som ligger norr om Asadaöknen och söder om Casseroya-sjön. Leta efter gräsbevuxna fält i det området och du kommer så småningom att upptäcka det. Nu är frågan hur du kan utveckla det i spelet. Se avsnittet nedan för att veta mer.

Hur utvecklar man Girafarig till Farigiraf i Pokemon Scarlet & Violet?

När du väl har fångat Girafarig och lagt till den i din fest är det bara att utforska Paldea och använda den i strider. När den har nått nivå 32 kommer den att vara öppen för att lära sig nya rörelser. Du måste se till att pokemon lär sig Twin Beam eftersom det är nyckeln till evolutionen. När detta drag har lagts till i dess arsenal kommer ett meddelande att dyka upp som säger att Girafarig har utvecklats.

När din Girafarig har utvecklats till Farigiraf kan du gå vidare och delta i strider, åka på picknick och göra uppdrag. Det är en bättre version av Girafarig som kan komma i kläm i många situationer. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Pokemon Scarlet & Violet, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar