Om du är ett Pokemon-fan måste du ha spelat Pokemon-spel tidigare men inget av dem är ens i närheten av Pokemon Scarlet och Violet vad gäller innehåll. Med möjligheten att välja mellan 3 olika berättelser är detta en av möjligheterna i detta nya inlägg som gör det värt mödan. Det är inte många spel som erbjuder spelarna att välja hela berättelser enligt deras val, men som tur är välsignade utvecklarna på Game Freak oss med det. Inte bara detta, utan det här nya spelet har också en öppen världsupplevelse som gör att du kan korsa alla kända områden på kartan, vare sig det är urbant eller vilda. Du kan ge dig ut på långa äventyr och fånga så många Pokémon du vill och tack vare detta kommer vi idag att se topp 5 och bästa Dark-type Pokémon i Pokemon Scarlet & Violet.

Det nya Pokémonspelet är ganska fantastiskt men det som gör det ännu bättre är de olika Pokémon som är tillgängliga för spelarna. Du kan fånga alla typer av Pokemon från de små till de stora. Det finns knappast några begränsningar för det. På grund av detta skulle vi föreslå att du går och letar efter Dark-type Pokémon i spelet. Detta beror på att de har några ganska användbara förmågor som du kan ha nytta av. Förmågor som att vara immun mot psykiska attacker och klara sig ganska bra mot andra Ghost-typ Pokemon. Dessa förmågor gör dem användbara och du bör överväga att fånga de från den här listan som vi har gjort åt dig.

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Topp 5 & Bästa Dark Type Pokemon List

Tyranitar

Tyranitar är en dubbeltyps Rock/Dark pseudolegendarisk Pokemon som introducerades i generation 2. Dess tidigare form heter Pupitar och basformen är Larvitar. Nedan är statistiken:

HP- 100
Attack Stat- 134
Defense Stat- 110
Special Attack Stat- 95
Special Defense Stat- 100
Speed- 61

Hydreigon

Hydreigon är en dubbeltyp Dark/Dragon Pseudo-legendarisk Pokemon som tillhör den 5:e generationen. Dess tidigare form kallas Zweilous och dess basform är Deino. Nedan är dess statistik:

HP-92
Attack Stat- 105
Defense Stat- 90
Special Attack Stat- 125
Special Defense Stat- 90
Speed- 98

Rytande måne

Detta är en dubbeltyp Dragon/Dark paradox Pokemon som introducerades i den 9:e generationen av Pokémonlistan. Det är en gammal släkting till Salamence. Dess statistik är följande:

HP- 105
Attack Stat- 139
Defense Stat- 71
Special Attack Stat- 55
Special Defense Stat- 101
Speed- 119

Ting-Lu

Ting-Lu är en dubbeltyp Dark/Ground legendarisk Pokemon som är från 9:e generationen. Det utvecklas inte till några andra former. Nedan är några av dess fantastiska statistik:

HP- 165
Attack Stat- 110
Defense Stat- 130
Special Attack Stat- 50
Special Defense Stat- 80
Speed- 45

Dog-Pao

Chien-Pao är en legendarisk Dark/Ice-pokemon av dubbel typ som tillhör den 9:e generationen av Pokémonlistan. Denna Pokémon är inte känd för att utvecklas till och från någon annan Pokémon. Dess statistik är följande:

HP- 80
Attack Stat- 130
Defense Stat- 80
Special Attack Stat- 90
Special Defense Stat- 65
Speed- 135

Det här var vår lista och vi hoppas att du gillade den. Fortsätt besöka Volsiz för mer.

Lämna ett svar